XXL Nutrition

Panga filet lekker maken :(


Bezoekers in topic

Campina

Cool Novice
Lid geworden
14 aug 2011
Berichten
112
Waarderingsscore
6
Lengte
1m98
Massa
116kg
Vetpercentage
12%
Hoe doen jullie het? Ik heb het gister in de pan gebakken en vandaag in de oven beide met viskruiden maar alsnog is het niet lekker.
Iemand nog goede receptjes?
Zonder veel in kcal etc te stijgen want zit in de cut

Gr
 

maffiabaas

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
23 nov 2008
Berichten
672
Waarderingsscore
176
Lengte
1m90
Massa
108kg
Je zou een beschuit fijn kunnen maken en en dan een ei kapot maken om alleen het ei-eiwit te gebruiken. Daarna haal je eerst de panga-filet door het ei en daarna door het beschuit. Hierdoor krijgt het een knapperig korstje.
 

SkyBlazer

Colossal Veteran
Lid geworden
31 mei 2011
Berichten
13.648
Waarderingsscore
4.564
Lengte
1m88
Massa
98kg
Vetpercentage
14%
Ik haal altijd zakje viskruiden bij de appie, dan doe ik in de pan een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel klein beetje zonnebloem olie en dan rustig op rustig vuurtje opbakken. na 5-6min omdraaien en dan na nog een 5min is het wel klaar.
 

Unieque

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
13 mei 2010
Berichten
1.011
Waarderingsscore
90
Lengte
1m78
Massa
86kg
Vetpercentage
12%
Kattenvoer van maken.
 

jonggeleerd

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
11 dec 2009
Berichten
7.207
Waarderingsscore
375
Lengte
1m90
Massa
90kg
zorgen dat het niet te warm is, in 1x naar binnen schrokken en hopen dat je het binnenhoud?
 

free

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
24 jun 2010
Berichten
3.004
Waarderingsscore
168
Lengte
1m85
Massa
74kg
Vetpercentage
12%
je zou een beschuit fijn kunnen maken en en dan een ei kapot maken om alleen het ei-eiwit te gebruiken. Daarna haal je eerst de panga-filet door het ei en daarna door het beschuit. Hierdoor krijgt het een knapperig korstje.

+1
 

KaLe

Mommy's little monster
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
26.155
Waarderingsscore
412
Lengte
1m69
Massa
95kg
peper, zout, citroensap en sambal!
 

A J D L

livin' on the edge!
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
9 feb 2006
Berichten
2.633
Waarderingsscore
163
Lengte
1m85
Massa
86kg
Vetpercentage
7%
Ik gebruik nooit zout of viskruiden (bevat bijna alleen maar zout). Vanwege de welbekende redenen, en als je wilt kuren moet je wel dus doe er altijd een beetje paprika, kerrie, cayenne en chillipoeder op. Dan in de pan met beetje kokosolie op hoog vuur de kruiden er in branden en zo krijg je een knapperig korstje. Vind het zo echt lekker. En de MCT-vetten zijn alleen maar goed in de cut uit kokosolie. Is sowieso 1 van de weinige vetten waarin je gezond kan bakken en braden doordat het stabiel blijft bij hoge temperaturen.

Maar probeer anders eens een andere soort visfilet. Zit toch wel verschil in sommige soorten qua smaak. Misschien lust je die wel.
 

Campina

Cool Novice
Lid geworden
14 aug 2011
Berichten
112
Waarderingsscore
6
Lengte
1m98
Massa
116kg
Vetpercentage
12%
Je zou een beschuit fijn kunnen maken en en dan een ei kapot maken om alleen het ei-eiwit te gebruiken. Daarna haal je eerst de panga-filet door het ei en daarna door het beschuit. Hierdoor krijgt het een knapperig korstje.
Dit klinkt zeker goed! Zal hetm orgen proberen
zorgen dat het niet te warm is, in 1x naar binnen schrokken en hopen dat je het binnenhoud?
Dingen die je niet lust eten gaan je alleen maar tegenwerken.
Ik gebruik nooit zout of viskruiden (bevat bijna alleen maar zout). Vanwege de welbekende redenen, en als je wilt kuren moet je wel dus doe er altijd een beetje paprika, kerrie, cayenne en chillipoeder op. Dan in de pan met beetje kokosolie op hoog vuur de kruiden er in branden en zo krijg je een knapperig korstje. Vind het zo echt lekker. En de MCT-vetten zijn alleen maar goed in de cut uit kokosolie. Is sowieso 1 van de weinige vetten waarin je gezond kan bakken en braden doordat het stabiel blijft bij hoge temperaturen.

Maar probeer anders eens een andere soort visfilet. Zit toch wel verschil in sommige soorten qua smaak. Misschien lust je die wel.
Ik probeer het zelf ook te vermijden. En ga ook kuren idd.
Van de kokosolie wist ik ook nog niet ga het morgen kopen :)
Om eerlijk te zijn ging me voorkeur uit naar panga filet voornamelijk om de prijs. Lust geen tonijn.
Wel haring paling en makreel. Ga de recepten proberen en als het alsnog niks word zal ik me schema maar moeten aanpassen.

Bedankt iedereen
 

MarcoDHollander

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
31 aug 2008
Berichten
716
Waarderingsscore
14
Dingen die je niet lust eten gaan je alleen maar tegenwerken.

Of je went eraan ;)

En Panga is niet vies, want 't heeft bijna geen smaak dusja.

Ik kook mn panga altijd in water met een halve citroen.
 
Laatst bewerkt:

Prestigio

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
29 apr 2011
Berichten
6.676
Waarderingsscore
188
Lengte
1m79
Massa
78kg
Vetpercentage
9%
Ik doe het gewoon ontdooid en droog gedept in aluminiumfolie en 20 minuten op 220C in de oven... Eventueel nog wat peper citroensap of sambal erbij, maar meestal gewoon naturel.
 

Tuplad

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
29 aug 2010
Berichten
1.595
Waarderingsscore
52
Lengte
1m85
Massa
92kg
Vetpercentage
9%
Heel goed de pan kruiden en de vis zelf aan beide kanten.
 

katsjoee

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2008
Berichten
1.271
Waarderingsscore
83
Lengte
1m78
Massa
89kg
Vetpercentage
12%
Ik vind het de lekkerste vis die er bestaat ... Njom njom
 

Hermaniak

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
16 jan 2009
Berichten
1.799
Waarderingsscore
117
Lengte
1m93
Prak het gewoon na het bakken heel fijn en mix het in de sla of op brood met wat peper, zout, kruiden en evt mayo (light) ?
 

Remi AFCA

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
24 dec 2009
Berichten
3.143
Waarderingsscore
276
Lengte
1m86
Massa
94kg
Vetpercentage
15%
Friteslijn van Remia erop doen. Bevat maar 15 kcal p 15 ml en vindt het lkkrder dan mayo light wat rond de 60 kcal bevat p 15 ml.

Ken er ook paneermeel opgooien en dan idd met ei zodat t blijft plakken.
 
Laatst bewerkt:

Leftie

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
4 aug 2009
Berichten
54
Waarderingsscore
4
Lengte
1m80
Massa
80kg
Vetpercentage
12%
Gewoon flink veel zwarte peper
 

willem9

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
27 aug 2004
Berichten
20.795
Waarderingsscore
759
Mijn moeder maakt er altijd een soort overschotel van met spinazie en melksaus. Heerlijk!
 

Remi AFCA

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
24 dec 2009
Berichten
3.143
Waarderingsscore
276
Lengte
1m86
Massa
94kg
Vetpercentage
15%
wat is melksaus?
 

Naar boven