Fitness Seller

Panga filet lekker maken :(


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

KEUN

shreddedt
Elite Member
Foto Contest Winner
Lid geworden
9 jun 2009
Berichten
10.666
Waardering
920
Lengte
1m78
Massa
80kg
Vetpercentage
8%
als je het doet koken is water glijd het zo weg in je strot..vond het altijd makkelijk weg te krijgen toen ik het dagelijks at in me cut.
 

wzoet

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
27 mrt 2010
Berichten
100
Waardering
8
Lengte
1m77
Massa
83kg
Vetpercentage
15%
vuur op middelmatig vuur warm laten worden ( beetje roomboter)
pangas droogdeppen en kruiden ( doe meestal wat pepersteak )
kwartiertje op middelmatig vuur laten staan met deksel erop.

wel goede pan met anti baklaag gebruiken

heerlijke vis!
 

Nessies

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
27 apr 2011
Berichten
395
Waardering
18
Lengte
1m95
Massa
94kg
Vetpercentage
13%
en mensen die de vis niet kunnen temmen in de pan :

diepvries panga 20 minuten in de oven op 180c en knagen maar.



En voor de liefhebbers :

PANGASIUS Filet van Queens (goed spul dus) 2 pakken voor 3 euro bij de Hoogvliet!
Zie : http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a=d&d=798468
 
Laatst bewerkt:

AbFab

Monstrous Giant
Lid geworden
29 jul 2010
Berichten
11.760
Waardering
1.009
Lengte
1m67
Massa
59kg
Paar minuutjes in de magnetron stomen vind ik zelf lekkerder.

Onlangs ook eens panga fijngehakt, gekruid en strak in paksoi gerold. Dan in een stoommandje, erg lekker.
 

wwe

Colossal Veteran
+10 jaar member
Lid geworden
30 okt 2006
Berichten
13.941
Waardering
1.144
Lengte
1m71
Massa
83kg
Vetpercentage
15%
als je het doet koken is water glijd het zo weg in je strot..vond het altijd makkelijk weg te krijgen toen ik het dagelijks at in me cut.
Koken in water? Dat klinkt ook als een goed plan, dan hoeft er ook geen olie enzo bij in de pan. Hoeveel minuten moet dat gekookt worden tot het goed is? En kook je het als de stukken nog bevroren zijn of niet?
 

MarcoDHollander

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
31 aug 2008
Berichten
716
Waardering
14
Koken in water? Dat klinkt ook als een goed plan, dan hoeft er ook geen olie enzo bij in de pan. Hoeveel minuten moet dat gekookt worden tot het goed is? En kook je het als de stukken nog bevroren zijn of niet?
Kook de panga totdat hij volledig wit is gekleurd. Dan istie gaar. Je kan 't er bevroren indoen, maar dan duurt 't alleen wat langer :p
 

Nessies

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
27 apr 2011
Berichten
395
Waardering
18
Lengte
1m95
Massa
94kg
Vetpercentage
13%
uiteraard in de oven ook zonder vet :) als 'ie klaar is beetje citroen en andere tuinkruiden erover en geniet
 

Bovenaan