Fitness Seller

Pasta

Users who are viewing this thread

AnaboliC

Huge Freak
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
9.602
Karma
3
hebben jullie nog tips om (volkoren)pasta lekkerder te maken?

zelf eet ik altijd volkorenpasta met een beetje ketchup er doorheen, maar dat begint wel saai te worden...
 

frietbakker

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 nov 2002
Berichten
3.948
Karma
31
Komt tie:
Even een uit snijen (of een halve :d) In een pan doen met olijvenolie, 2 a 3 minuutjes bakken.... vuur uit, ui er uit donderen (die is alleen voor de smaak, maar goed je kan hem er ook uitlaten dus), spekjes erin lichtjes bakken (dus niet totdat er een zwarte BBQ laag op zit). Ondetussen kookt je water al en ga je de pasta koken.

Als alles klaar is dan donder je een rauw ei in de afgegoten pasta in de pan. Spekjes erbij, wat olijvenolie in de pasta met wat parmazaanse kaas, alles even flink roeren en smullen maar!!


Een andere is pasta koken, samen met wat erwtjes, als die klaar zijn afgieten, opgeklopte room in de pan doen (genoeg zodat je een 'saus' hebt), even het geheel verwarmen en wederom smullen!!

Jaja je leert zo nog eens wat van Italianen!! :d
 

Scighera

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
7 mrt 2003
Berichten
1.057
Karma
0
er zijn gneog recepten met vis/groenten

spekjes lijkt me niet echt een goede keus ivm met vv's

kies eerder voor kip,vis of magere ham icm. tomatensaus, ital. kruiden, ui, paprika en prei
 

Guillermo

Competitive Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.561
Karma
0
Heinz pastasaus, saus voor over de pasta!
 
OP
AnaboliC

AnaboliC

Huge Freak
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 okt 2002
Berichten
9.602
Karma
3
Originally posted by DJNRG83
Heinz pastasaus, saus voor over de pasta!

Ja nam ik eerst ook altijd, maar ik ben nu schoon aan het bulken :p
 

kingnbajam

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
10 nov 2002
Berichten
1.157
Karma
1
een goede tomatensaus maak je zo:

blikje gepelde tomaten
teentje knoflook (of theelepel knoflookpoeder)
grote eetlepel azijn
tijm
peper
zout
basilicum

Dit alles samen in een klein pannetje een uur lang op de laagste stand.... en pas DAARNA de gepelde tomaten pletten. Gebruik zo'n grote "prak-ding" voor aardappelpurree.... totdat je een goede, dikke saus hebt...

Dit kan je over de pasta doen, samen met eventueel gebraden (magere) rundergehakt (samen met uitjes en paprika) of kip.....
 

Naar boven