1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie

PeptoPro - XXL Nutrition

Topic in 'Supplementenreviews' gestart door Japio, 5 jun 2010.

XXL Nutrition Algemeen

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. Japio

  Japio Semi-amateur Elite Member Topic Starter

  Berichten:
  11.290
  Leuk Bevonden:
  3.504
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.153.049
  Lengte:
  1m90
  Massa:
  82kg
  Vetpercentage:
  5%
  Beoordeling: star9.png 9/10 ++ Aanrader

  PeptoPro_XXLNutrition.jpeg
  • Soort supplement: Aminozuren
  • Wat is de werking van dit supplement volgens de producent? XXL PeptoPro bevat 100% PeptoPro® zonder enige toevoeging (smaak neutraal). PeptoPro® is een uniek product wat voor meer dan 60% uit di- en tripeptiden bestaat. DSM werkt al sinds 2001 aan PeptoPro® en heeft een uniek product ontwikkeld. PeptoPro is echt het beste qua aminozuren of eiwitten wat je kan nemen rondom je training. Het garandeert een supersnelle maar ook een zeer volledige opname van aminzuren in de spieren.
   •Supersnelle en volledige opname
   •Meer dan 60% di-en tripeptiden
   •Zeer hoge hydrolisegraad van 28%
   •Zeer licht verteerbaar
   Iedereen weet dat eiwitten de belangrijkste bouwstenen zijn voor een solide spieropbouw. Deze eiwitten moeten echter na de inname eerst verteerd worden om daarna via de bloedbaan de spieren te kunnen voeden. PeptoPro® is een melkeiwit (caseïne) dat voorverteerd is door enzymen naar di- en tripeptides. Hierdoor is er nagenoeg geen vertering meer nodig na de inname, waardoor de belangrijke spieropbouwende stoffen direct in het lichaam kunnen worden opgenomen.

   PeptoPro is het meest hoogwaardige caseïne hydrolisaat dat er is. Er is heel veel verschil in hydrolisaten. Die verschillen kan je niet zien aan de voedingswaarden of aan het aminozurenprofiel. Dat heeft te maken met de hydrolisegraad, deze is bij PeptoPro 28% dat komt er op neer dat vrijwel het gehele product is voorverteerd naar peptiden. De meeste hydrolisaten op de markt hebben een hydrolisagraad van 5-12% die dus veel lager ligt. Normaal is een product met een dergelijk hoge hydrolisegraad niet te drinken vanwege de bitterheid. DSM heeft het voor elkaar gekregen om het toch drinkbaar te maken.

   Je kan Peptopro zien als de grondstof die gebruikt wordt om hoge kwaliteit aminozuurtabletten mee te maken. Nu heb je deze grondstof echter in de pure vorm zonder vulstoffen en met een zeer hoge hydrolisegraad. Elk eiwitmolecuul is door de enzymen aangeraakt en verteerd naar peptiden, met andere hydrolisaten heb je dat slechts een deel gehydroliseerd is.

   PeptoPro zorgt voor een sneller herstel, meer spiergroei, meer energie en een verhoogd uithoudingsvermogen. PeptoPro® bevat meer di- en tripeptides dan elke andere vorm van hydrolisaat. Omdat PeptoPro gemaakt is van caseïne, bevat het alle aminozuren in een optimale verhouding en is het vrijwel vet- en lactosevrij.

   XXL PeptoPro neutraal is PeptoPro® in de pure vorm, zonder smaak. Op deze manier krijg je het beste van het product. De smaak is wat bitter en niet lekker te noemen, maar als je je lichaam het allerbeste gunt, is PeptoPro the way to go!

   Na een week gebruik van PeptoPro zal je merken je dat je meer energie krijgt en je spieren veel harder en voller zullen zijn. Ook zal je minder spierpijn hebben en zullen je spieren minder snel verzuren.
  • Voor welk doel gebruik je dit supplement vooral? Vetverlies én spieropbouw
  • Hoe lang heb je het supplement gebruikt? Twee maanden
  • Hoe is de smaak van dit supplement? Muf (smaak naturel)
  • Welke dosis heb je gebruikt? 2x 13 gr voor- en na het trainen, en later 1x 25gr tijdens het trainen
  • Waar heb je het supplement gekocht? www.xxlnutrition.nl
  • Welke extra voordelen gaf deze winkel? Gratis verzending, en gratis samples (alleen bij een bestelling van €50,00+)
  • Wat heb je voor dit supplement betaald? 49,50
  • Zou je dit supplement in de toekomst opnieuw kopen? Absoluut.

  Mijn review:

  Na een periode PeptoPro gebruikt te hebben werd het eens tijd voor een review. Toen ik begon met PeptoPro had ik om eerlijk te zijn niet het idee dat je er werkelijk voordelen van zou ervaren, maar het tegendeel heeft zich bewezen. Er zijn maar weining (lees: geen) supplementen waar ik echt wat van ervaren hebt. Zelfs de beste pre workout boosters in de wereld (NO xplode, Crack, NOX pump) merkte ik niks.. jawel, helemaal niks van.

  Ik ben dus heel nuchter, en zonder verwachtingen PeptoPro gaan gebruiken. De eerste twee weken merkte ik vrij weinig van PeptoPro, maar daarna merkte ik dat ik minder en minder spierpijn had na het trainen. Zelfs spiergroepen zoals benen en borst waarin ik toch altijd wel spierpijn voelde, herstellen nu een stuk sneller.

  De eerste twee weken gebruikte ik zoals aangegeven twee doseringen van 13gr verpreid voor en na de training. Tijdens het trainen nam ik altijd Mega Grow van XXL, en besloot daar de PeptoPro maar bij te gooien, dus toen nam ik 25gr tijdens het trainen. Mega Grow gebruikte ik al heel lang voordat PeptoPro bestond, om cortisol te onderdrukken en voor de BCAAs om het katabole te onderdrukken. De combinatie PeptoPro met Mega Grow is naar mijn mening het allerbeste intra workout. Ook proef je de smaak van PeptoPro niet meer in combinatie met Mega Grow. (PeptoPro naturel smaakt als naturel hydrolisaat, niet heel lekker dus).

  Na twee weken begon het herstel dus veel sneller. En na ongeveer vier weken merkte ik ook dat ik op kracht sneller progressie boekte dan voorheen. Maar goed, dat kan een resultaat zijn van het sneller herstel.

  Om een lang verhaal kort te maken, ik vind het een topproduct. Eindelijk een supplement met een zinvolle werking. Voor iemand met een bewegelijke baan is dit product zeker een aanrader. Doordat je sneller herstelt heb je overdag veel minder last van spierpijn wat je kan belemmeren in je werk.
  Het enige minpuntje is de prijs, maar je kan met een pot minstens 28 trainingen vooruit. En als je ziet hoeveel energie en geld er in de ontwikkeling en het produceren van dit product gestoken is, is de prijs ook te verklaren.

  Nog wat informatie, studies en onderzoeken over PeptoPro voor de geinteresseerde:
  [Link niet meer beschikbaar]
  Straks op de markt: PeptoPro-poeder
  Voorgesplitst eiwit tijdens training stimuleert aanmaak spiereiwit
   
  daniel20 vindt dit leuk.
 2. mikeybb

  mikeybb Dutch Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  697
  Leuk Bevonden:
  49
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m77
  ik heb die andere smaak, die is wel lekker tho
   
 3. deathstar

  deathstar Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  1.509
  Leuk Bevonden:
  76
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m83
  Massa:
  91kg
  Vetpercentage:
  11%
  +1

  Ik gebruikte eerst EAS van XXL. Na veel goede verhalen, dan wel van XXL zelf, over PeptoPro toch maar besteld maar ik moet zeggen dat ik wel meer verschil merk mbt herstel. En ook lekkerder dan EAS om eerlijk te zijn:p
   
 4. XXL Nutrition

  XXL Nutrition Official Sponsor Sponsor +15 jaar member

  Berichten:
  19.231
  Leuk Bevonden:
  2.198
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  728.406
  PeptoPro is echt het beste wat er verkrijgbaar is op het gebied van aminozuren en eiwitten. Het wordt door heel veel wedstrijdatleten en begeleiders gebruikt. Je herstel er echt veel sneller door en na een tijdje gebruik zal je zien dat je wat voller komt te staan. Iedereen die het gebruikt is er echt tevreden over en ziet merkbaar resultaat.
   
 5. koni86

  koni86 Cool Novice

  Berichten:
  101
  Leuk Bevonden:
  1
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m80
  Massa:
  83kg
  Vetpercentage:
  10%
  + duidelijk beter herstel
  - prijs en smaak

  heb zelf de naturel gehad en deze in een glas met water vlak voor de training ingenomen en na de training in combinatie met megagrow.

  in water opgelost deed het me aan maagzuur denken, maar het gaat uiteraard niet om de smaak.
  prima product verder
   
 6. timmert

  timmert Competitive Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  1.503
  Leuk Bevonden:
  119
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m88
  Massa:
  86kg
  Vetpercentage:
  7%
  het is inderdaad niet goedkoop, maar ik merk zeker beter herstel!
  neem het voor/na het trainen en af en toe smorgens
   
 7. Brutez

  Brutez Huge Freak +15 jaar member

  Berichten:
  7.371
  Leuk Bevonden:
  60
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Een beter product dan dit is er niet! Je herstelt duidelijk sneller en wordt er inderdaad harder en ronder van. Als je jezelf een beetje verdiept in dit supplement kom je er snel genoeg achter dat het een top supplement is. Daar is genoeg over te vinden op internet.
   
 8. Cotjuh

  Cotjuh Dutch Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  393
  Leuk Bevonden:
  11
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m91
  Massa:
  102kg
  Vetpercentage:
  11%
  Dit product kan je mixen met water en een vruchtensap..
  Nu neem ik na het trainen PeptoPro (inclusief MegaGrow) met jus d'orange..

  Maar kan ik dit nou ook voor het trainen doen ? mixen met vruchtensap..
  Of werkt dat elkaar tegen, want je mag toch geen KH voor je trainen nemen?
   
 9. Yoshuba

  Yoshuba Freaky Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  5.285
  Leuk Bevonden:
  240
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Is PeptoPro ook aan te raden voor een beginner?

  Goede review!
   
 10. dave2007

  dave2007 Dutch Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  467
  Leuk Bevonden:
  22
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Ik zou als beginner gewoon eens goed gaan trainen + normale goede voeding (staat genoeg over in de sticky's op dit forum). Als je nou merkt dat je op een plateau belandt kun je naar dit soort dingen gaan grijpen. Het kan zeker geen kwaad om het te gebruiken maar als beginner is er nog zoveel winst te boeken in andere vaak goedkopere dingen.
   
 11. Baeyb

  Baeyb Dutch Bodybuilder

  Berichten:
  474
  Leuk Bevonden:
  13
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m84
  Massa:
  78kg
  Vetpercentage:
  14%
  Als je normaal 30-40 gr Whey Delicious neemt meteen na de training, is 13 gr Peptopro dan voldoende als vervanging?
   
 12. quifix

  quifix Freaky Bodybuilder

  Berichten:
  6.205
  Leuk Bevonden:
  344
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m74
  Massa:
  99kg
  Vetpercentage:
  18%
  Waarom zou je geen KH nemen voor de training ? Als ik geen KH neem voor de training, zal de training niet echt veel voorstellen ...
   
 13. Yoshuba

  Yoshuba Freaky Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  5.285
  Leuk Bevonden:
  240
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  True. Enige wat ik nu gebruik zijn multivitaminen, visolie en whey.

  Maar ik wou de stack kopen vooral omdat EAS mij aanspreken, hoor er veel goeds over!
   
 14. baksteen123

  baksteen123 Freaky Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  6.479
  Leuk Bevonden:
  291
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Yoshuba ik volg jouw log en ik zou echt niet je geld nu al in peptopro gaan investeren.
  Ten eerste je traint pas net, ten tweede jouw voeding is al enorm goed dus ik denk niet dat jij heel veel zal profiteren van peptopro. Daarnaast is het erg duur, dus koop gewoon 2 potten EAS --> dat is 100 servings postworkout en kost maar 50 euro :)
  Koop dan er nog een creatine mono erbij voor een extra boost in kracht oid
   
  Yoshuba vindt dit leuk.
 15. Cotjuh

  Cotjuh Dutch Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  393
  Leuk Bevonden:
  11
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m91
  Massa:
  102kg
  Vetpercentage:
  11%
  Ik vind het met water echt verschrikkelijk.. Is er niet een andere manier om dat te drinken..? (te mixen met iets anders bijvoorbeeld)

  Merk wel duidelijk dat ik er voller van wordt en herstel is zeer snel
   
 16. XXL Nutrition

  XXL Nutrition Official Sponsor Sponsor +15 jaar member

  Berichten:
  19.231
  Leuk Bevonden:
  2.198
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  728.406
  Misschien de volgende keer met smaak bestellen. Die is gewoon erg lekker!
   
 17. XXL Nutrition

  XXL Nutrition Official Sponsor Sponsor +15 jaar member

  Berichten:
  19.231
  Leuk Bevonden:
  2.198
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  728.406
 18. Ano_1991_32

  Ano_1991_32 Competitive Bodybuilder +10 jaar member

  Berichten:
  2.039
  Leuk Bevonden:
  85
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Ben na 3 weken gebruik (pre en post workout) stukje voller. Ook de smaak vind ik persoonlijk zelfs erg lekker!
   
 19. A J D L

  A J D L livin' on the edge! Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  2.635
  Leuk Bevonden:
  161
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  3.998
  Lengte:
  1m85
  Massa:
  86kg
  Vetpercentage:
  7%
  Vandaag voor het eerst PeptoPro genomen met een smaakje. Het is echt heel fijn poeder, wat niet klontert dat is wel fijn. Het schuimt wel heel erg, maar dat schuim zakt snel weer naar beneden dus het is prima te drinken en het lost perfect op. De smaak is echt super! Niet heel erg sterk, maar het drinkt makkelijk weg en daardoor zal de smaak ook zeker niet tegen gaan staan na verloop van tijd. Over de werking kan ik nog niks zeggen, maar aangezien het gehydroliseerde eiwitten zijn moet dit perfect zijn voor- en na het trainen.
   
 20. XXL Nutrition

  XXL Nutrition Official Sponsor Sponsor +15 jaar member

  Berichten:
  19.231
  Leuk Bevonden:
  2.198
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  728.406
  Goed om te horen dat het bevalt. Je komt er inderdaad wat voller van te staan!
  Een beter protein/amino product ga je niet vinden. Laat over een paar weken nog maar eens weten wat je er van vind! :)
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie