XXL Nutrition

Aankondiging Persoonlijke begeleiding

Users who are viewing this thread

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
17.896
Karma
34.792
Lengte
1m86
Wil je graag beginnen met trainen, afvallen, krachtsport, of bodybuilden, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Zoek je naar een goed voedings- of trainingsschema, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je het zat zoveel verschillende en tegenstrijdige antwoorden te krijgen op jouw brandende vragen?
Ben je op zoek naar een kant en klaar, op maat gemaakt, en naar jouw wensen aangepast voedings- en trainingsschema?
Dan is BB.nl Persoonlijke Begeleiding wat jij nodig hebt!

Wat is BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

Met Persoonlijke Begeleiding van Bodybuilding.nl word je van A tot Z geholpen met persoonlijke voedings- en trainingsschema's. Deze schema's worden speciaal voor jou op maat gemaakt, volgens jouw wensen en voorkeuren. Je hoeft zelf niets meer bij elkaar te zoeken! Het enige wat je hoeft te doen is je wensen en voorkeuren aangeven. Je begeleider maakt de schema's afgestemd op jouw wensen, en stelt ze via een makkelijke download beschikbaar voor jou alleen!

Hoe werkt BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

Nadat je je hebt aangemeld, hou je contact via de functie privé conversatie. Dit kunnen alleen jij en je begeleider inzien, en hier zullen jij en je begeleider alles bespreken. In de eerste week worden al je vragen gegarandeerd beantwoord door je begeleider, en staat hij/zij er garant voor dat jij in die eerste week je op maat gemaakte schema's hebt ontvangen. Ook na de eerste week kun je vragen stellen aan je begeleider over je schema.

Wat zijn de voordelen van BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

 • Een snel, duidelijk, en gegarandeerd antwoord op al je vragen.
 • Eigen kennis is niet nodig, eindeloos zoeken in boeken of op internet hoeft niet meer.
 • Meteen met de juiste adviezen beginnen, geen tijdverlies en frustraties.
 • Unieke schema's die speciaal op jou zijn afgestemd.
 • Schema's kunnen tijdens het toepassen met behulp van je begeleider worden aangepast en verfijnt.
 • Een verbetering van zowel de prestaties als de algemene gezondheid.

Wat kost BB.nl Persoonlijke Begeleiding, en wat krijg ik ervoor?​

De basisbegeleiding duurt vier weken. In de eerste week worden jouw schema's gemaakt, en krijg je antwoord op al je vragen met betrekking tot je schema's. Tijdens de volgende drie weken ben je vrij om vragen te stellen over je schema.
Als je na de eerste vier weken nog hulp nodig hebt dan kan je de begeleiding verlengen met vier weken. Elke verlenging geeft je recht op een aanpassing in je voedingsschema, updates aan je trainingsschema, het opvolgen van je progressie en corrigeren waar nodig, onbeperkt vragen stellen, en hulp bij het plannen van en voor je doelen.

De kosten:
 • Basisbegeleiding (eerste vier weken): € 49,50
 • Verlengen van de begeleiding (per vier weken): € 29,50
 • Los Voedingsschema (één week vragen stellen): € 29,50
 • Los Trainingsschema (één week vragen stellen): € 29,50

Voorwaarden voor persoonlijke begeleiding op Bodybuilding.nl.​

Deelnemende personen
 • Personen dienen lid te zijn op forum.bodybuilding.nl.
 • Personen niet lijdende aan chronische ziektes en/of ziektes die in nauw verband staan met de voedingsgewoonten. Personen die lid willen worden dienen te verklaren aan geen chronische ziektes en/of andere voedingsgerelateerde aandoeningen te lijden, deelname zonder deze naar waarheid beantwoorde verklaring is niet mogelijk. Mensen die tot deze groep behoren verwijzen wij door naar een arts of gespecialiseerde diëtist.
De begeleiding
 • Om gebruik te kunnen maken van Persoonlijke Begeleiding dienen de kosten vooraf voldaan te zijn. Dit gaat in overleg met je persoonlijke begeleider.
 • De begeleiding kan verlengd worden voor de aangegeven of afgesproken prijs en geldt telkens voor vier weken, tenzij anders aangekocht of overeengekomen met de persoonlijke begeleider.
 • Het aankopen van een verlenging van het lidmaatschap is niet mogelijk indien er gedurende de afgelopen drie maanden de begeleiding niet is verlengd.
 • Het lidmaatschap is geldig gedurende de aangekochte periode, en eindigt automatisch na deze periode. Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is niet mogelijk, mede als terugbetaling. Het lidmaatschap dient door beide partijen - begeleider en lid - uitgediend te worden, tenzij onderling anders overeengekomen, maar zonder teruggave van geld.
Inhoud en gebruik
 • Communicatie tussen lid en begeleider gebeurt via privé conversatie. Communicatie buiten de privé conversatie betreft het persoonlijk begeleiden is niet toegestaan, alle informatie van beide partijen dient privé te blijven en mag onder geen voorwaarde elders verspreid of gepost worden, of anderzijds aan derden onder ogen gebracht worden.
 • De persoonlijke begeleider en administrator houden zich aan een geheimhoudingsplicht betreft de inhoud en de identiteit van de leden die hiervan gebruik maken.
 • Aan de inhoud van de hierboven genoemde topics kunnen geen rechten en/of plichten worden ontleend.
 • De inhoud van de begeleiding blijft na aflopen de begeleiding toegankelijk voor begeleider en lid. Vragen en reacties kunnen alleen gedurende de looptijd van het abonnement geplaatst worden.
Disclaimer

* Resultaten zijn niet gegarandeerd. Deze zijn afhankelijk van factoren buiten de macht van de persoonlijke begeleider. Maximale inzet van het lid is vereist voor het beste resultaat.
** Gezondheidsklachten resulterend uit het verkeerd opvolgen, niet goed lezen, of onbegrip naar de begeleider toe is geheel op risico van het deelnemende lid. Vragen staat vrij, doe dit als er onduidelijkheden zijn tijdens de begeleiding.
*** Blijkt de gezondheidsverklaring niet naar waarheid beantwoord te zijn, vervallen alle rechten gebonden aan het lidmaatschap. Ook is de persoonlijke begeleider niet aansprakelijk voor eventuele medische en/of psychische gevolgen.
**** Bodybuilding.nl, de administrator, persoonlijke begeleider, en ieder ander lid van de forumleiding zijn niet aansprakelijk voor de hierboven genoemde disclaimers, punt *, punt **, en punt ***.

Aanmelden​

Als je geïnteresseerd bent in begeleiding of meer informatie wil kun je een privébericht sturen naar @wovano.
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
17.896
Karma
34.792
Lengte
1m86
 • Topic Starter Topic Starter
 • #2
Even voor de duidelijkheid, het is de bedoeling om dit topic schoon te houden. Alleen serieuze reacties zijn toegestaan hier.
 

Steks

Massive Warrior
Lid geworden
21 feb 2017
Berichten
21.511
Karma
21.013
Lengte
1m82
Massa
92kg
Personen niet lijdende aan chronische ziektes en/of ziektes die in nauw verband staan met de voedingsgewoonten.
Zijn personen met astma of obesitas dan uitgesloten?
 

wovano

Moderator
Moderator
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
17.896
Karma
34.792
Lengte
1m86
 • Topic Starter Topic Starter
 • #4
Zijn personen met astma of obesitas dan uitgesloten?
Als het obesitas is als gevolg van een onderliggend probleem zoals een schildklier probleem wel.
 

Naar boven