Fitness Seller

Aankondiging Persoonlijke begeleiding (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

wovano

Super Moderator
Super Mod
Elite Member
10 jaar lid
Coach
Lid geworden
10 jun 2010
Berichten
20.273
Waardering
47.066
Lengte
1m86
Wil je graag beginnen met trainen, afvallen, krachtsport, of bodybuilden, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Zoek je naar een goed voedings- of trainingsschema, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ben je het zat zoveel verschillende en tegenstrijdige antwoorden te krijgen op jouw brandende vragen?
Ben je op zoek naar een kant en klaar, op maat gemaakt, en naar jouw wensen aangepast voedings- en trainingsschema?
Dan is BB.nl Persoonlijke Begeleiding wat jij nodig hebt!

Wat is BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

Met Persoonlijke Begeleiding van Bodybuilding.nl word je van A tot Z geholpen met persoonlijke voedings- en trainingsschema's. Deze schema's worden speciaal voor jou op maat gemaakt, volgens jouw wensen en voorkeuren. Je hoeft zelf niets meer bij elkaar te zoeken! Het enige wat je hoeft te doen is je wensen en voorkeuren aangeven. Je coach maakt de schema's afgestemd op jouw wensen, en stelt ze via een makkelijke download beschikbaar voor jou alleen!

Hoe werkt BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

Nadat je je hebt aangemeld, hou je contact via de functie privé conversatie. Dit kunnen alleen jij en je coach inzien, en hier zullen jij en je coach alles bespreken. Je vult een vragenlijst in om je coach input te geven voor je schema's. Daarna zorgt je coach ervoor dat je de schema's binnen een week hebt. Daarna stuur je elk weekend een check-in zodat je je coach inzicht geeft in je voortgang. Indien nodig worden dan ook je schema's aangepast zodat jij optimaal resultaat zult boeken.

Wat zijn de voordelen van BB.nl Persoonlijke Begeleiding?​

  • Een snel, duidelijk, en gegarandeerd antwoord op al je vragen.
  • Eigen kennis is niet nodig, eindeloos zoeken in boeken of op internet hoeft niet meer.
  • Meteen met de juiste adviezen beginnen, geen tijdverlies en frustraties.
  • Unieke schema's die speciaal op jou zijn afgestemd.
  • Schema's kunnen tijdens het toepassen met behulp van je begeleider worden aangepast en verfijnt.
  • Een verbetering van zowel de prestaties als de algemene gezondheid.

Wat kost BB.nl Persoonlijke Begeleiding, en wat krijg ik ervoor?​



De kosten:
  • Per maand: €75,-

Voorwaarden voor persoonlijke begeleiding op Bodybuilding.nl.​

Wat wordt er van jou verwacht?
  • Je dient lid te zijn op forum.bodybuilding.nl.
  • Je lijdt niet aan chronische ziektes en/of ziektes die in nauw verband staan met de voedingsgewoonten.
  • Je bent gemotiveerd en stuurt elk weekend een check-in. Je coach zal niet achter je aan zitten zodat jij je input geeft.
De begeleiding
  • Om gebruik te kunnen maken van Persoonlijke Begeleiding dienen de kosten vooraf voldaan te zijn. Dit gaat in overleg met je coach.
  • De begeleiding kan verlengd worden voor de aangegeven of afgesproken prijs en geldt telkens voor vier weken, tenzij anders aangekocht of overeengekomen met de persoonlijke begeleider.
  • Het lidmaatschap is geldig gedurende de aangekochte periode, en eindigt automatisch na deze periode. Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is niet mogelijk, mede als terugbetaling. Het lidmaatschap dient door beide partijen - begeleider en lid - uitgediend te worden, tenzij onderling anders overeengekomen, maar zonder teruggave van geld.
Inhoud en gebruik
  • Communicatie tussen lid en coach gebeurt via privé conversatie. Communicatie buiten de privé conversatie betreft het persoonlijk begeleiden is niet toegestaan, alle informatie van beide partijen dient privé te blijven en mag onder geen voorwaarde elders verspreid of gepost worden, of anderzijds aan derden onder ogen gebracht worden.
  • De coach en administrator houden zich aan een geheimhoudingsplicht betreft de inhoud en de identiteit van de leden die hiervan gebruik maken.
  • Aan de inhoud van de hierboven genoemde topics kunnen geen rechten en/of plichten worden ontleend.
  • De inhoud van de begeleiding blijft na aflopen de begeleiding toegankelijk voor begeleider en lid. Vragen en reacties kunnen alleen gedurende de looptijd van het abonnement geplaatst worden.
Disclaimer

* Resultaten zijn niet gegarandeerd. Deze zijn afhankelijk van factoren buiten de macht van de persoonlijke begeleider. Maximale inzet van het lid is vereist voor het beste resultaat.
** Gezondheidsklachten resulterend uit het verkeerd opvolgen, niet goed lezen, of onbegrip naar de begeleider toe is geheel op risico van het deelnemende lid. Vragen staat vrij, doe dit als er onduidelijkheden zijn tijdens de begeleiding.
*** Blijkt de gezondheidsverklaring niet naar waarheid beantwoord te zijn, vervallen alle rechten gebonden aan het lidmaatschap. Ook is de persoonlijke begeleider niet aansprakelijk voor eventuele medische en/of psychische gevolgen.
**** Bodybuilding.nl, de administrator, coach en ieder ander lid van de forumleiding zijn niet aansprakelijk voor de hierboven genoemde disclaimers, punt *, punt **, en punt ***.

Aanmelden​

Als je geïnteresseerd bent in begeleiding of meer informatie wil kun je een privébericht sturen naar wovano of kijk op www.wvncoaching.nl.
 
Even voor de duidelijkheid, het is de bedoeling om dit topic schoon te houden. Alleen serieuze reacties zijn toegestaan hier.
 
Personen niet lijdende aan chronische ziektes en/of ziektes die in nauw verband staan met de voedingsgewoonten.
Zijn personen met astma of obesitas dan uitgesloten?
 
Zijn personen met astma of obesitas dan uitgesloten?
Als het obesitas is als gevolg van een onderliggend probleem zoals een schildklier probleem wel.
 
Beste investering van 2022,

Wovano heeft veel kennis en expertise, schema's zijn goed te volgen en worden aangepast naar je persoonlijke wensen en voorkeuren.
De wekelijkse check-ups zijn ook fijn om te kijken of je nog op het juiste spoor zit en goed bezig bent, dit is zeer bevorderend voor de motivatie.

Was voorheen onzeker of ik wel goed bezig was en klootte daardoor maar wat om waardoor ik eig altijd zonder echt resultaat trainde, maar door de hulp van wovano herken ik mijzelf niet meer terug.

Aanrader !!!
 
Beste investering van 2022,

Wovano heeft veel kennis en expertise, schema's zijn goed te volgen en worden aangepast naar je persoonlijke wensen en voorkeuren.
De wekelijkse check-ups zijn ook fijn om te kijken of je nog op het juiste spoor zit en goed bezig bent, dit is zeer bevorderend voor de motivatie.

Was voorheen onzeker of ik wel goed bezig was en klootte daardoor maar wat om waardoor ik eig altijd zonder echt resultaat trainde, maar door de hulp van wovano herken ik mijzelf niet meer terug.

Aanrader !!!
:spam:

:D
 
MikeAKA
CM_Photogrid_1657389633150.jpg
 
Benieuwd naar de 3e foto en de 4e onder je begeleiding.
 
Mooie resultaten hoor
 
Wie zijn de coaches? Of ben jij op dit moment de enige?
 
Dat hebben ze goed gedaan
 
Zeer mooie resultaten nice!
 
Back
Naar boven