MuscleMeat

pijn in de ellebogen

Bezoekers in dit topic

little n

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
9 jun 2005
Berichten
280
Waardering
0
Lengte
1m67
Massa
72kg
Sedert een paar weken heb ik pijn,steken, in mijn beide ellebogen ben naar specialist geweest en bleek dak een lichte vorm van tenniselleboog heb,ik moest niet rusten enkel zalf smeren en gewoon trainen,maar heb op een site gelezen als je het hebt je beter rust,eventueel ijs erop en stoppen met de activiteit waarvan je het hebt.Heb ook pijn in de pols dus ben er niet gerust in temeer ik maandag mijn volgende kuur wilde beginnen met as en hgh gedurende 12 weken,iemand suggesties????????????
 
Je kuur absoluut uitstellen. Hgh is al niet goedkoop dus lijkt het me zonde om je geld te verspillen. nog belangrijker vind ik je gezondheid. met de a.s. verricht je straks zwaarder werk op de sportschool. lijkt mij niet verstandig om dan te gaan trainen met zwakke ellebogen en/of pols.

Beterschap!
 
Dacht het ook al hoor,zal nog een paar weken op mijn tanden moeten bijten.Heb nog een vraagje ik ben nu 8 weken gestopt met mijn vorige kuur die 9 weken heeft geduurd,dan net geen 3 weken nakuur is het dan echt nodig om zoals je het steeds leest 8+3 weken te stoppen,maakt een week meer zoveel verschil uit,dan moest ik bv al na 8 weken terug beginnen???
 
Onderschat elleboog/pezen/aanhechtings-blessures niet! Niet stoppen met trainen, maar ga absoluut minder zwaar! Negeer pijntjes niet en luister naar je lichaam.
Die kuur zou ik idd uitstellen.
Ijs erop na het trainen (of tussenduur) zal de genezing bevorderen.

Er zijn braces beschikbaar voor ellebogen, maar denk niet dat je daar mee geholpen bent. suc6 iig
 
Waarom zeg je dat ik ni hoef te stoppen met trainen ik dacht dat rust het beste geneesmiddel was,nu moet ik wel zeggen heb een weekje ni bovenlishaam niet getraind en was ook niks beter maar de periode was misschien te kort,daarmee dat ik een paar weken wilde stoppen met trainen en dan zien wat het geeft!!
 
Ik ben vorige week na 4 jaar tennis armen (li + re) naar een fysiotherapeut geweest in Eindhoven, er zaten daar mensen die 170km enkele reis over hadden voor 3minuten behandeling.

Hij vond ook dat ik een te lichte vorm had voor behandeling. Hij gaf mij een tennis bal en zei dat ik mijn hand erom heen moest leggen met duim en pink tegen over elkaar en dan even armen een keer strekken en dan met gebogen armen 3 sec. flink knijpen, even rust. dan weer 3 seconden.. en dat 10 minuten per dag per arm..

en geloof het of niet.. week later nu en de pijn is stukken minder, heb afgelopen week voor het eerst in 4 jaar lomp biceps gedaan.. en dag later triceps.. geen last.. kan normaal auto rijden weer en kan klinken vast pakken met 2 vingers..


Mocht je naar hem toe willen, mijn eerste consult was gewoon gratis ??? , dan PM me maar.

(nee geen aandelen, wil enkel helpen, mensen komen van heinde en ver naaar hem toe..zegt toch wat.. 99% kwam er vanaf, ik ook na 4 jaar. binnen een week al verbetering.. beter als fokking tell sell hahaha)
 
Thanks bro voor de info!!!!!!!!
 
Back
Naar boven