MuscleMeat

Pim Fortuyn (06-05-2002) & Theo van Gogh (02-11-2004) (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Naar Kamp 14 hoop ik.
 
Alweer 14 jaar dood volgende week.
 
Laatst bewerkt:
ik zeg aivd klus ,Pim vormde een gevaar voor de status quo
 
waarom zeg ik dat , heel simpel het feit dat je niks hoort over onze interne en externe veiligheids en geheime diensten spreekt boekdelen .er is geloof ik o tv west ooit een serie geweest met een voormalig spook van die organisatie die bracht oa aan het licht dat wilhelmina de order destijds heeft gegeven om het haagse laak kwartier te bombarden ( omdat het een socialistisch broeinest zou zijn ) iets wat destijds door de RAF als een woopsie werd bestempeld
 
dat wilhelmina de order destijds heeft gegeven om het haagse laak kwartier te bombarden
En toen kwam uit de krochten van het Laakkwartier, Ton Hoogduin ter wereld. Het monster van het Laakkwartier.
 
"Jason W." Jammer dat toen de politie ging schieten ze zijn hoofd er niet af hebben geschoten.
 
Hoe de geheime dienst op de eerste rang zat en toch niet door had dat een keurige havo-leerling een meedogenloze fundamentalist werd.
Ik weet het nog precies, en er is niks veranderd.
 

kH7pO5Yl.jpg
 

Kan het niet beter zeggen dan de top comments
 
1934751_954844724591740_1077686185624685356_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-bru2-1.jpg

"Waarom kreeg Mohammed Bouyeri de moordenaar van Theo van Gogh echt levenslang,en Volkert van der Graaf 12 jaar voor de moord op Pim Fortuyn?? "

Mohammed B vermoorde 911 dagen na de moord op Fortuyn, filmmaker Theo V Gogh gruwelijk in 2004 in Amsterdam met 8 kogels en meerdere messteken midden op een drukke straat. Hij steekt een brief in V Gogh zijn borst, daarna vlucht hij het Oosterpark in en schiet daar in op agenten,die B vervolgens in zijn been schieten. Hij wilde sterven als martelaar held voor moslim terroristen, dat is volledig mislukt.
Hij maakte deel uit van de hofstadgroep een club radicale moslims. Hij kreeg terecht een levenslange gevangenisstraf. Theo v Gogh was op het moment van zijn dood zijn film aan het afronden over de moord op Fortuyn 0605 ironisch genoeg.

Volkert van der Graaf schiet 2 jaar eerder in 2002 politicus Pim Fortuyn dood die op het punt staat de verkiezingen te winnen en premier te worden. Volkert vuurt van dichtbij 6 kogels op hem af terwijl er mensen pal naast Fortuyn staan die met hem staan te praten. DJ Ruud de Wild is op een haar na geraakt als de kogels dwars door Fortuyn heen vliegen bij de Wild in zijn tas waarmee hij zich verweerde. Radio medewerkster Merel van Dijk staat achter Fortuyn en duikt ook net als de Wild net op tijd weg.
De kogels vliegen roekeloos in het rond ook 1 in Fortuyn zijn auto. Chauffeur Hans Smolders rende meteen achter Volkert aan,die duidelijk met zijn daad wil wegkomen. Volkert richt onderweg zijn pistool op Smolders en andere achtervolgers. Volkert wordt snel ingerekend en praat eigenlijk nooit echt over zijn daad. In de rechtbank zegt hij alleen" ik zag in Fortuyn een groot gevaar voor zwakkeren in onze samenleving" "vooral de macht die hij dreigde te krijgen " Fortuyn moest gestopt worden, ik zag geen andere uitweg dan hem te vermoorden" Een duidelijke politieke moord dus, een aanslag op de democratie die de hele 2002 verkiezingen verstoorden. De rechter dacht van niet,ook al is Volkert zelfs politiek actief geweest plaatselijk, hij kreeg slechts 12 jaar cel. Volkert maakte deel uit van een radicaal linkse club, in zijn garage werden chemicalien gevonden om explosieven van te maken. Volkert was ook hoofdverdachte in de onopgeloste moordzaak op milieu ambtenaar Chris van der Werken 1996

Bizar is het grote verschil in de strafmaat levenslang en slechts 12 jaar cel.
Fortuyn en V Gogh zijn beiden om hun mening en uitlatingen over met name de Islam vermoord.
Beiden moorden waren grote terreur daden. De ene met politiek motief op een toekomstig leider / premier.
De ander uit terroristisch oogpunt belediging van geloof op een bekende filmmaker. Beiden daders staan anno 2015 volledig achter hun daad en zouden het zo weer doen. Het doel heiligde alle middelen in beiden zaken.

Volkert blijkt na onderzoek een onbuigzame houding te hebben in morele kwesties. Hij werkte nooit mee in de gevangenis aan het residive programma. Levensgevaarlijk zijn we hier bezig dus om zo iemand na 12 jaar los te laten met amper nog toezicht. Zelfs geen locatie verbod meer of enkelband. Dat hij ook nog eens miljoenen euro,s heeft gekost en blijft kosten krijgen we er nog gratis bij. Als Volkert besluit dat Rutte, Willem Alexander of Wilders dood moet,kan niemand hem dus tegen houden. Wat een lomp naief flapdrol land zijn wij, met dank aan de wereldvreemde rechters.
30 jaar straf was nog redelijk geweest met wat hij dit land heeft aangedaan. Dit klopt gewoon niet 12 jaar, de hele zaak blijft stinken, zeker weer na zijn hele media optreden van afgelopen jaar.
 
Back
Naar boven