- Lid geworden
- 6 jan 2005
- Berichten
- 39
- Waardering
- 4
- Lengte
- 1m83
- Massa
- 94kg
- Vetpercentage
- 11%
http://www.facebook.com/FitnessReci...15957698.17746.174689475989202&type=3&theater
Tips:
- voeg frambozen of stukjes ananas toe
- voeg 25-35 g kokosolie aan de bodem toe. Dit maakt de bodem harder en vaster en voegt wat gezonde vetten toe(weliswaar verzadigde maar betreft wel mct's)
Ingredienten (6 grote servings):
- 750 g magere platte kaas / kwart
- 120 g All Bran plus
- 50 g noten (ik verkies pecannoten)
- 10 g of gelatin bladeren
- stevia (zoetstof-
- 3,5 scoops = 100 g proteine poeder, whey delicious vanille
Werkwijze:
- Neem een cakevorm (springvorm)
- snijdt een stuk bakpapier uit, zo groot al je springvorm
- spray een beetje non-stick cookingspray op de bodem en leg het bakpapier hier vervolgens op
- doe de all bran plus en de noten in de blender en blend deze in fijne stukjes
- verdee de massa over de bodem van de springvorm en druk de bodem good aan
- neem een beetje lauwwarm (kamertemperatuur) en leg de gelatine bladeren hier in voor ongeveer 5min (tot ze zacht zijn)
- kook ongeveer 150ml water
- wanneer het water kookt neem deze dan van het vuur
- wring de gelatinebladeren uit en voeg deze toe aan het gekoot water en roer
- neem een grote kom
- doe in de kom de platte kaas / kwark voeg wat stevia toe en vervolgens het water mt de opgeloste gelatinebladeren
- voeg het proteinepoeder toe (indien nodig nog een beetje extra water)
- meng alles
- verdeel de vulling over de bodem
- zet de plattekaastaart voor minsten 2uur in de koelkast
- neem de plattekaastaart uit de koelkast en verdeel door 6.
Voedingswaarde: (1serving):
Energie 268 cal
Proteine: 31 g
Koolhydraten: 19 g (suikers8 g)
Vet: 8 g
Vezel: 6 g
Je vindt deze en nog meer Fitness Recepten op www.facebook.com/FitnessRecipes.
Je vindt alle gerechten met foto, bereidingswijze en voedingswaarde in de foto albums.
Er zijn verschillende albums, oa. recepten met proteinepoeder, recepen met tonijn, zalm, runds, snacks, ....
Enkele van onze gerechten zijn ook terug te vinden in het blogoverzicht op www.xxlnutrition.nl
Tips:
- voeg frambozen of stukjes ananas toe
- voeg 25-35 g kokosolie aan de bodem toe. Dit maakt de bodem harder en vaster en voegt wat gezonde vetten toe(weliswaar verzadigde maar betreft wel mct's)
Ingredienten (6 grote servings):
- 750 g magere platte kaas / kwart
- 120 g All Bran plus
- 50 g noten (ik verkies pecannoten)
- 10 g of gelatin bladeren
- stevia (zoetstof-
- 3,5 scoops = 100 g proteine poeder, whey delicious vanille
Werkwijze:
- Neem een cakevorm (springvorm)
- snijdt een stuk bakpapier uit, zo groot al je springvorm
- spray een beetje non-stick cookingspray op de bodem en leg het bakpapier hier vervolgens op
- doe de all bran plus en de noten in de blender en blend deze in fijne stukjes
- verdee de massa over de bodem van de springvorm en druk de bodem good aan
- neem een beetje lauwwarm (kamertemperatuur) en leg de gelatine bladeren hier in voor ongeveer 5min (tot ze zacht zijn)
- kook ongeveer 150ml water
- wanneer het water kookt neem deze dan van het vuur
- wring de gelatinebladeren uit en voeg deze toe aan het gekoot water en roer
- neem een grote kom
- doe in de kom de platte kaas / kwark voeg wat stevia toe en vervolgens het water mt de opgeloste gelatinebladeren
- voeg het proteinepoeder toe (indien nodig nog een beetje extra water)
- meng alles
- verdeel de vulling over de bodem
- zet de plattekaastaart voor minsten 2uur in de koelkast
- neem de plattekaastaart uit de koelkast en verdeel door 6.
Voedingswaarde: (1serving):
Energie 268 cal
Proteine: 31 g
Koolhydraten: 19 g (suikers8 g)
Vet: 8 g
Vezel: 6 g
Je vindt deze en nog meer Fitness Recepten op www.facebook.com/FitnessRecipes.
Je vindt alle gerechten met foto, bereidingswijze en voedingswaarde in de foto albums.
Er zijn verschillende albums, oa. recepten met proteinepoeder, recepen met tonijn, zalm, runds, snacks, ....
Enkele van onze gerechten zijn ook terug te vinden in het blogoverzicht op www.xxlnutrition.nl