AndroidHealthClinic

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    54

Bezoekers in dit topic

Lunch

Bekijk bijlage 463296

Het is trouwens nice om rode ui een nachtje in azijn te leggen. De smaak wordt minder scherp en wat frisser door de azijn. En de kleur wordt vel roze. Mooi kleurcontrast op je broodje/gerecht.

Oke domme vraag, maar in welk azijn leg je ze? Heb je toevallig linkje van albert heijn welke ik moet hebben ? :o
 
Roerbak met ui paprika en bloemkool en runderburger en gesmolten kaas. Manlief had er nog gebakken aardappels bij

IMG_0071.JPG
 
Laatst bewerkt:
24 uur later en het pulled pork avontuur is tot een einde gekomen. Er zat veel werk in maar het resultaat was het gelukkig waard.
Kheb van alle stappen foto's gemaakt dus ik stop het in een spoiler.

20190811_142106.jpg


20190812_222758.jpg

Gemarineerd en vacuumsealed.

20190812_230328.jpg

Gisteravond: De pan geisoleerd met alufolie om verdamping van water en verlies van warmte (en hoger energieverbruik) tegen te gaan.14 uur en 25 minuten te gaan.

20190813_150543.jpg

Vanmiddag 14:00: het resultaat na 15 uur garen.

20190813_213939.jpg

Op de bbq nog 40 mins op lage temp gerookt met de deksel erop. De uien heb ik hierna afzonderlijk ook nog 40 mins gerookt. Kon helaas maar 10 foto's plaatsen.

20190813_223215.jpg

Het resultaat na het roken, het vlees is sappig en valt uitelkaar.

20190813_223306.jpg


20190813_225940.jpg

Ondertussen het kookvocht (wat in de vacuumzakken zat) gereduceerd tot 20% en deze saus vervolgens toegevoegd aan het vlees samen met de uien.

20190813_233126.jpg

Alles weer vacuumsealed om de vriezer in te gaan. 7 zakken van 250 g. 4 porties per zak dus 28 porties pulled pork totaal voor ong €12.
20190813_233209.jpg

Neemt weinig ruimte in beslag.

Experiment geslaagd :)
 
Laatst bewerkt:
Stevig ontbijt precies. Geniet van je reis.
 
Back
Naar boven