XXL Nutrition

Sticky Post je maaltijden (met pics!) (11 bezoekers)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    38

Bezoekers in dit topic

  • image.jpg

    Ik hier tonijnsalade eten met de geur van de mcdonalds van me broertje naast me. Straks ook taart dat ik helaas ga missen :(
     
    Nice!

    Is ook ontzettend lang houdbaar nu toch?
    Klopt idd. Het blijft langer goed ook maar ik vind het ook vooral lekker haha.
    Daarbij als het klaar is verpak ik het vaccuum en zet het in de vriezer. Dan stuk voor stuk er uit halen en dan kan het inderdaad daaaagen in de koelkast blijven.

    Vind het proces ook vooral leuk om te doen. Ik ben geboren in Montenegro. En in die regionen wordt dit (in de winter) heel veel gegeten. Al is het dan wel met meer vet. Maar ik heb echt voor mager gekozen.
     
    Ik heb voor de komende wintermaanden wat mager rundvlees gerookt.

    Zelf gekocht bij de slager (7,5kg) gezout en gekruid en gerookt in mijn rookkast.

    Nog paar daagjes roken en het is klaar om te eten. Smaakt heerlijk. Heb een dun stukje gesneden (na 3 dagen roken) om te proeven qua smaak en it's on point.
    Verkoop je dat ook? Niet dat ik het direct zou willen kopen, maar ik kan mij best voorstellen dat er markt voor is. Helemaal omdat het mager vlees is.
     
    Back
    Naar boven