Fitness Seller

probleem met GTA: san andreas voor de pc


Bezoekers in topic

run-ner

Dutch Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
24 feb 2004
Berichten
365
Waardering
0
nadat ik eindelijk san andreas heb gedownload zit ik met een probleem tijdens de intro crasht het spel, dit heb ik opgelost door een patch te downloaden van gamecopyworld.
maar nu heb ik een ander probleem als ik wil beginnen met spelen loopt het spel meteen vast(bij het zwarte beeld waarin staat in welk jaar je bent en in welke stad).

hebben hier meer mensen last van en wat kan je er aan doen? :(
 

Var

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
18 jan 2004
Berichten
2.266
Waardering
0

run-ner

Dutch Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
24 feb 2004
Berichten
365
Waardering
0
pentium 4
2,80 GHz
geforce fx 5200

dat moet toch voldoende zijn?
 

huckfinn

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jul 2004
Berichten
4.154
Waardering
4
Ik heb die hoodlumversie en no problemas. Misschien ff een andere downloaden.
 

FrederX

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 jan 2003
Berichten
4.192
Waardering
2
ligt m aan je videokaart

FX zijn niet denderend!
 

Merten

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
22 feb 2004
Berichten
112
Waardering
0
ik heb ook vveel problemen met het spel. soms valt het geluid weg, en soms gaat ie terug naar windows. En ook dat het beeld heer raar doet. Ik heb een ati kaart. miss dat het daar aan ligt wel de nieuwste drivers. zal binnekort wel een patch voor komen.
 

run-ner

Dutch Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
24 feb 2004
Berichten
365
Waardering
0
FrederX zei:
ligt m aan je videokaart

FX zijn niet denderend!
in de systeem eisen staat dat het minimum een GeForce3 of beter moet zijn.
is een fx 5200 slechter als een GeForce 3? ???
 

Pascal

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
13 sep 2003
Berichten
4.263
Waardering
1
FrederX zei:
ligt m aan je videokaart

FX zijn niet denderend!


Ik heb ook een FX5200 en bij mij loopt de hoodlum versie helemaal goed...
 

Lauw

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
27 jan 2004
Berichten
7.539
Waardering
9
en daarom heb ik dus een spelcomuter. knopje aan en het spel doet het.
Succes dude, want GTA is wel de moeite waard (in welk ander spel kan je in je auto een hoer nken, haar beroven en vervolgens voor de politie vluchten op een motor, auto, boot, helikopter en straaljager :D)
 

huckfinn

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jul 2004
Berichten
4.154
Waardering
4
Volgens mij is de PC/spelcomputer vete in de computerwereld te vergelijken met bb/powerliften :D
 

Var

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
18 jan 2004
Berichten
2.266
Waardering
0
Probeer eens andere (nieuwe drivers) te installeren, direct X 9c heb je er al op neem ik aan?
 

FrederX

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 jan 2003
Berichten
4.192
Waardering
2
run-ner zei:
in de systeem eisen staat dat het minimum een GeForce3 of beter moet zijn.
is een fx 5200 slechter als een GeForce 3? ???

volgensmij is een FX anders dan een GeForce 3 (het fijne ervan weet ik ook niet)

maar er zijn hele goeie GeForces oa de XFX (wel duur)


ati kaartje zijn over het algemeen onstabiel, heb ik me laten vertellen
 

DiSTuRBeD

Natural Fatty
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
14 jan 2004
Berichten
4.034
Waardering
488
Lengte
1m77
Massa
99kg
Vetpercentage
25%
Super spel idd, enkel lastig dat je soms lang bij een missie blijft steken...

Op laptop draait ook goed enkel als ik naar geavanceerde display settings wil gaan, crasht het naar het bureaublad.
 

roxxe

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
9 mei 2004
Berichten
18.661
Waardering
14
oplossing:
run dxdiag.exe en zet in geluid het versnellingsniveau op standaardniveau
 

Naar boven