Misschien een vreemde vraag.
In shakes (met water, melk of door yoghurt oid) kan je als koolhydraatbronnen bijvoorbeeld havermeel of rijstmeel doen.
Nu heb ik een soort high protein sesam-havermeel gekregen met deze ingredienten:
Meel (sesam, gluten vrije haver); ei-poeder; vezels (resistent maïszetmeel, psyllium, erwten); erwteneiwit; natriumbicarbonaat, difosfaat; mineraalzouten.
Kan je dit ook in een shake doen in plaats van havermeel?
Yiteraard weet ik dat je ermee kan bakken maar vroeg me dit af.
Iemand ervaring met dit soort "meel" in shakes?
In shakes (met water, melk of door yoghurt oid) kan je als koolhydraatbronnen bijvoorbeeld havermeel of rijstmeel doen.
Nu heb ik een soort high protein sesam-havermeel gekregen met deze ingredienten:
Meel (sesam, gluten vrije haver); ei-poeder; vezels (resistent maïszetmeel, psyllium, erwten); erwteneiwit; natriumbicarbonaat, difosfaat; mineraalzouten.
Kan je dit ook in een shake doen in plaats van havermeel?
Yiteraard weet ik dat je ermee kan bakken maar vroeg me dit af.
Iemand ervaring met dit soort "meel" in shakes?