- Lid geworden
- 16 okt 2002
- Berichten
- 1.493
- Waardering
- 1
Wortel, koolrabi, komkommer, courgettte (50 gr van elk)
50 gr tonijn (in water)
75 gr magere yoghurt
½ hardgekookt ei
20 gr geraspte kaas (20+)
zout, peper, bieslook
5 sneetjes volkorenbrood
Was de groente, rasp deze grof en schep de tonijn erdoor. Maak een dressing van de yoghurt, kaas, ei (kleingesneden) en kruiden en doe deze over de rauwkost.
Serveer deze met brood.
50 gr tonijn (in water)
75 gr magere yoghurt
½ hardgekookt ei
20 gr geraspte kaas (20+)
zout, peper, bieslook
5 sneetjes volkorenbrood
Was de groente, rasp deze grof en schep de tonijn erdoor. Maak een dressing van de yoghurt, kaas, ei (kleingesneden) en kruiden en doe deze over de rauwkost.
Serveer deze met brood.