AndroidHealthClinic

real madrid topic (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

98aha9.png
 
Waardeloos besluit inderdaad
 
Ik denk dat ze nu finaal doordraaien in Madrid . 63milj voor Sterling en Koscielny willen ze ook kopen . :s
 
Met Sterling kunnen ze toch niets doen . Ze zullen wel weer Isco , Varane en/of Jesé verkopen ipv talent bij te houden .

Isco en Varane worden niet verkocht. Dat is jezelf in de voet schieten. Jesé vind ik nog lang niet goed genoeg en mag van mij wel aan een Duitse/Portugese club verhuurd worden.
 
Wel apart dat Real Madrid een officieel statement uitbracht, dat ze (nog) niet achter Pogba aan zitten.
Straks gaat Barca ermee aan de haal.. ik denk dat Pogba een goede investering voor RM is. Mja dan zit je met Kroos, Isco, Modric en dan nog Pogba, word lastig dan.
Aguero halen, want Chicharito gaat terug naar de UK.
En de Gea als nr1 keeper halen.
 
Een en al ellende in madrid
 
Manchester United heeft een duizelingwekkend bod uitgebracht, maar tevergeefs. Er wordt beweerd dat de club van trainer Louis van Gaal bij Real Madrid op de stoep heeft gestaan met een bedrag van ruim 150 miljoen euro. In ruil daarvoor zouden vleugelaanvaller Gareth Bale en verdediger Raphaël Varane naar Old Trafford moeten komen, maar de Koninklijke heeft de Engelse grootmacht nul op het rekest gegeven. (Daily Express)

Beter verkopen ze Bale wel..
 
Hoelang gaar Ronaldo nog aan dit niveau spelen? Als bale in top vorm is kan hij binnenkort perfect Ronaldo vervangen, was bij Tottenham een geweldige speler en is in Engeland 2 keer speler van het jaar geweest. Bij Wales speelt hij ook top op zijn favoriete positie. Bij Barcelona is Messi ook naar de flank gegaan hoewel hij in het begin liever in de punt bleef, omdat suarez het beste rendeert als echte spits. En zie hoe goed dat nu loopt.
 
Ja misschien moeten ze eens tegen makkelijke tegenstander testen hoe het draait, als Ronaldo rechts staat en Bale links

'Ongelukkige Bale wil andere positie onder Benítez'
Donderdag, 4 juni 2015 om 20:34
Het grootste gedeelte van de spelersgroep van Real Madrid baalde van het ontslag van Carlo Ancelotti, maar volgens Marca heeft Gareth Bale niet zo'n moeite met de trainerswissel in het Santiago Bernabéu. De duurste speler aller tijden heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en kreeg te maken met de nodige kritiek. Bale denkt dat hij zijn oude niveau niet kan halen omdat hij onder Ancelotti als rechtsbuiten moest spelen en hoopt op een andere rol onder Rafael Benítez.
/
De 25-jarige Bale speelde bij Tottenham Hotspur altijd op links en groeide op die flank uit tot de beste speler van de Premier League. Real betaalde ongeveer honderd miljoen euro voor de Welshman, maar bij de Koninklijke speelt Cristiano Ronaldo op links. De topschutter is de grote ster van het elftal en onomstreden, waardoor Bale moest uitwijken naar rechts. Daar voelt hij zich echter niet gelukkig.
Jonathan Barnett, de zaakwaarnemer van Bale, heeft onlangs een gesprek gehad met Reals voorzitter Florentino Pérez en algemeen directeur José Angel Sánchez, om de gevoelens van zijn cliënt kenbaar te maken. Pérez wil graag dat Bale meer laat zien en hoopt daarom dat Benítez met een oplossing kan komen. Ronaldo zou naar de punt van de aanval of naar rechts kunnen verhuizen, maar het is maar de vraag of de Portugees zijn positie zomaar wil afstaan.
 
Ronaldo in de spits heb je geen kloten aan.
 
Als je een betere spits hebt dan Benzema , is Ronaldo rechts en Bale links perfect .
 
Denk dat Ronaldo daar anders over denkt.

Toch zonde dat Real een topspeler als Bale om zeep help met hun domme beleid. Al is het ook zijn eigen schuld natuurlijk.
 
Het is voor Real natuurlijk ook niet gemakkelijk als je Ronaldo heb rond lopen als je grote sterspeler, die enorm veel opbrengt. Die ga je snel zijn zin geven. Maar op lange termijn is het wel beter dat er nu ook echt naar Bale wordt gezien.
 
Niet makkelijk om een van de beste spelers van de wereld te hebben? Je moet gewoon niet vervolgens een speler kopen voor 100 miljoen die op dezelfde positie speelt. Dat is gewoon een beetje dom.
 
'Benítez past in Madrid beproefd concept toe en luidt einde van 'BBC' in
Vrijdag, 5 juni 2015 om 12:53
Rafael Benítez zal met ingang van de zomer zijn stempel gaan drukken op Real Madrid en dat luidt mogelijk het einde van het illustere trio 'BBC' (Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo) in. De Spaanse sportkrant AS rapporteert dat Benítez van plan is om slechts met één echt diepe spits te gaan spelen. Dat zal, logischerwijs, sterspeler Ronaldo worden.
/
Volgens AS zal Benítez ook in Madrid het door hem geliefkoosde 4-2-3-1-systeem gaan hanteren. De oefenmeester, die deze week werd aangesteld als opvolger van Carlo Ancelotti, boekte daarmee op diverse plekken in Europa succes en ziet geen reden om in Madrid anders te werk te gaan. Hoe daar precies invulling aan gaat worden gegeven is nog onduidelijk, maar dat het vermaarde trio uit elkaar wordt getrokken, lijkt onvermijdelijk.
Grootste slachtoffer lijkt Benzema te worden. De Fransman wordt in de punt van de aanval afgelost door Ronaldo. Voor Bale is wel plek, dit keer op de linker- in plaats van de rechtervleugel. James Rodríguez komt dan direct achter Ronaldo te spelen. Ook José Mourinho hanteerde dat systeem in zijn Madrid-jaren. Hij speelde toen met Ángel Di María op rechts, Ronaldo op links en Mesut Özil achter Benzema of Gonzalo Higuaín.

Ben benieuwd, hoe dat gaat, als die dat zo zou gaan doen..
 
Ronaldo in de spits is niks. Weinig vertrouwen in met Benitez. Echt op basis van wat hebben ze die vent aangenomen (behalve dat die spaans kan).
 
Ronaldo in de spits is niks. Weinig vertrouwen in met Benitez. Echt op basis van wat hebben ze die vent aangenomen (behalve dat die spaans kan).

dos cervezas por favor
 
Dit zouden de "gelekte" shirts 2015-2016 zijn
B5aFDrKCIAAxyrr.0.jpg


Vanaf 15-06-2015 zijn de shirts te bestellen.
 
Back
Naar boven