1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Lees dit eerst Regels van dit forum

Discussie in 'Post Je Foto's' gestart door Big-T, 9 okt 2002.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Big-T

  Big-T Administrator Admin Founder - R.I.P. Topic Starter

  Berichten:
  55.990
  Leuk Bevonden:
  3.209
  Geslacht:
  Man
  1. In dit forum is 'flaming' absoluut niet toegestaan

  Wie anderen gaat afkraken zal telkens een waarschuwing krijgen (1-2 strafpunten). Dit sub-forum is er om mensen te helpen, niet om mensen af te kraken. Negatieve commentaar is alleen gerechtvaardigd als die bedoelt is om personen te helpen en aanwijzingen te geven op bijv. de zwakke punten. Wees altijd vriendelijk en tactvol.

  2. Post nooit foto's die niet van jou zijn

  Tenzij je toestemming hebt van de persoon op de foto. Wanneer je hierop wordt betrapt zullen deze foto's verwijderd worden, en je krijgt 2 strafpunten.

  3. Post geen nepfoto's!

  Dit is vrij duidelijk, nepfoto's daar heeft niemand wat aan, je bedriegt jezelf én de mensen die je foto zien. Wanneer dit aan het licht komt, krijg je 1-2 strafpunten.

  4. Vraag niet iets in de richting van: "ben je naturel?" of: "wanneer ben je beginnen kuren?"

  Dit lokt alleen maar problemen uit. Laat de persoon zelf beslissen om dit al dan niet te vermelden. Deze regel bestaat niet omdat AAS een taboe zijn op dit forum, maar wel ter voorkoming van het ontsporen van topics. Stel deze vraag daarom liever via een privébericht.

  Bedankt voor het respecteren van deze regels!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina