Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
d8 dat zilvervlies rijst wel de meest onbehandelde rijst is die er is.
Rijst eet ik altijd bij de kip bijv. die lekker gekruid is. Kokos is ook lekker en kerrie bij de rijst.
Klopt niet helemaal Burn, dat klopt alleen voor rijst die nog geen voorbehandeling (m.b.t. garen) heeft gehad. Van die snelkookzilvervliesrijst hoeft maar 8 minuten en is toch veel beter dan gewone witte rijst die je minstens 20 min. moet koken.
Je hebt van die handige eenpersoonsbuiltjes met zilvervliesrijst... gewoon die kopen. Kan je dan gelijk meekoken in de pan met de gewone rijst, want raakt niet door elkaar. Of de iets goedkopere optie is een eigen pannetje met rijst. Overigens krijgen ze bij mij gewoon de zilvervliesvariant.. niet zeiken maar vreten. Beetje extra roerbakgroenten erdoorheen en ze mogen weer niet mopperen vind ik
Neem altijd kerrie sausje erbij.
Maakt het wel iets vetter.
Kan ook wat hot chili saus nemen (zelfde saus als je bij broodje bapou doet) of wat sambal. Krijg je het ook gelijk wat warmer, lekker voor de verbranding.