XXL Nutrition

Rode kruisjes inplaats van foto's

Users who are viewing this thread

Big Steve

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 feb 2003
Berichten
3.963
Karma
5
Weet iemand misschien waarom ik soms rode kruisjes in mijn beeld krijg inplaats van foto's?

gr Steve
 
OP
Big Steve

Big Steve

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 feb 2003
Berichten
3.963
Karma
5
??? niemand
 

dandyman

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Karma
1
Waarschijnlijk is de link waar de foto vandaan wordt gehaald verbroken. De fotos zijn gewoon informatie die ergens vandaan gehaald wordt. Is die lokatie onvindbaar op de een of andere manier is de info en dus de afbeelding die zodoende wordt gevormd dus niet beschikbaar.
 

Big-T

Administrator
Admin
Founder - R.I.P.
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
55.010
Karma
3.184
Kan ook zijn dat de foto is beschermd tegen hot-linking, dan kan je deze enkel bekijken op de oorspronkelijke website.
 
OP
Big Steve

Big Steve

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 feb 2003
Berichten
3.963
Karma
5
thnx
 

capricik

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
15 dec 2002
Berichten
964
Karma
1
Originally posted by admin
Kan ook zijn dat de foto is beschermd tegen hot-linking, dan kan je deze enkel bekijken op de oorspronkelijke website.

in dat geval verschijnt er meestal een logo van de desbetreffende hosting waar normaal het foto moet zijn.

Je kunt ook proberen : rechterklik - show picture
 

Esperantisto

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
11 okt 2002
Berichten
6.844
Karma
25
Voorbeeld: Wateengedoe had mijn foto's op haar server staan, die is al weer een tijd stuk en het komt er niet van ze opnieuw te plaatsen ergens anders (want ik wil ook nieuwe foto's laten maken).

Espi
 

Strong80

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
5 mrt 2003
Berichten
1.092
Karma
69
Originally posted by capricik


in dat geval verschijnt er meestal een logo van de desbetreffende hosting waar normaal het foto moet zijn.
Enkel als die site daar een speciale logo voor heeft gemaakt.
Deze site heeft die bijv niet en je zal dus altijd het kruisje zien als je vanaf deze site probeert te hotlinken.
 

Guest

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.747
Karma
2
Originally posted by Esperantisto
Voorbeeld: Wateengedoe had mijn foto's op haar server staan, die is al weer een tijd stuk en het komt er niet van ze opnieuw te plaatsen ergens anders (want ik wil ook nieuwe foto's laten maken).


Ik wil ze best wel hosten met mijn Pentium 166, maar heb je visa?
 

badboy

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
27 apr 2003
Berichten
161
Karma
0
9 van de 10 keer kun je deze alsnog openen, als volgt;

- klik rechter muisknop op t kruisje
- klik op eigenschappen
- klik vervolgens op alles selecteren en dan op kopieren
- ga dan naar de adresbalk en plak de gegevens hier (plakken)
- druk nu op enter, en je bezoekt de site waar de foto's staan
 

Naar boven