Fitness Seller

Roerbakschotel met visfilet

Bezoekers in dit topic

Elmar

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
16 okt 2002
Berichten
1.493
Waardering
1
Roerbakschotel met visfilet
1 kleine ui, 250 g broccoli, 1 rode paprika, 1 klein blikje doperwten, 1 eetlepel olie, peper, zout, 1 zakje voorgekookte aardappelpartjes, 1 dl bouillon (van tablet), 1 laurierblad, 200 g Tilapiafilet

Maak de groente schoon. Snijd de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes. Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout. Roerbak de aardappelpartjes mee bruin. Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Voedingswaarde per persoon:

1800 kJ / 420 kcal,
39 g eiwit,
8 g vet,
48 g koolhydraten,
250 g groente

Vervang de Tilapia eventueel voor wijting- of schelvisfilet.
Gebruik in plaats van broccoli, doperwten en paprika een zak Italiaanse roerbakmix.
Dit gerecht is lekker met yoghurt met fruit toe.
 
Back
Naar boven