papayasalade
Novice
- Lid geworden
- 31 mrt 2018
- Berichten
- 2
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m69
- Massa
- 63kg
Hoi hoi!
Ik ben nieuw hier dus ik hoop dat ik het zo goed doe.
Ik heb een tijd whey en ook caseïne gebruikt maar omdat ik daarvan last kreeg van mijn buik en meer plantaardig probeer te eten ben ik een tijd geleden begonnen met plantaardige eiwitten. Nu heb ik een tijd erwten eiwit van B&F gebruikt maar dat is natuurlijk geen volledig aminozuurprofiel, daarvoor zou je het moeten mengen met rijsteiwit.
Nu staat rijst er bekend om dat het nogal eens zware metalen bevat en dat je er dus niet teveel van mag eten, en het is dan vanzelfsprekend dat in rijsteiwit ook hogere aantallen zware metalen zouden kunnen zitten. Ik vraag me af of dit ook ergens gecontroleerd wordt?
Bij rijst heb je het risico op zware metalen en bij beide natuurlijk pesticiden die op termijn schadelijk zouden zijn. Nu heb ik overal gezocht en eigenlijk is Silverback proteïn de enige vegan die een labtest op de site heeft staan (Silverback Protein - Plantpower beats whey) en een volledig profiel heeft.
Helaas bevat Silverback gigantisch veel zout en vind ik de smaak persoonlijk niet prettig. Ik vraag me dus af of er hier mensen zijn die er verstand van hebben/weten hoezeer hier op gecontroleerd wordt bij vegan eiwit oid? Ik wil niet jarenlang per ongeluk rommel mijn lichaam in pompen. Alle tips zijn welkom!
Ik ben nieuw hier dus ik hoop dat ik het zo goed doe.
Ik heb een tijd whey en ook caseïne gebruikt maar omdat ik daarvan last kreeg van mijn buik en meer plantaardig probeer te eten ben ik een tijd geleden begonnen met plantaardige eiwitten. Nu heb ik een tijd erwten eiwit van B&F gebruikt maar dat is natuurlijk geen volledig aminozuurprofiel, daarvoor zou je het moeten mengen met rijsteiwit.
Nu staat rijst er bekend om dat het nogal eens zware metalen bevat en dat je er dus niet teveel van mag eten, en het is dan vanzelfsprekend dat in rijsteiwit ook hogere aantallen zware metalen zouden kunnen zitten. Ik vraag me af of dit ook ergens gecontroleerd wordt?
Bij rijst heb je het risico op zware metalen en bij beide natuurlijk pesticiden die op termijn schadelijk zouden zijn. Nu heb ik overal gezocht en eigenlijk is Silverback proteïn de enige vegan die een labtest op de site heeft staan (Silverback Protein - Plantpower beats whey) en een volledig profiel heeft.
Helaas bevat Silverback gigantisch veel zout en vind ik de smaak persoonlijk niet prettig. Ik vraag me dus af of er hier mensen zijn die er verstand van hebben/weten hoezeer hier op gecontroleerd wordt bij vegan eiwit oid? Ik wil niet jarenlang per ongeluk rommel mijn lichaam in pompen. Alle tips zijn welkom!