- Lid geworden
- 17 jul 2007
- Berichten
- 9.476
- Waardering
- 727
- Lengte
- 1m63
- Massa
- 56kg
- Vetpercentage
- 27%
Marineer 1kg in stukjes gesneden kipfilet een nacht in de:
- vissaus, 100ml
- oestersaus , 100ml
- 3 teentjes knoflook of knoflookpoeder
- 3 scheuten zoetstof (flacon Kruitvat)
- snufje witte peper
Volgende dag rijgen, eventueel met stukje bosui ertussen.
Heteluchtoven voorverwarmen op 250 graden.
Op rooster plaatsen, ovenstand op 250 gr. houden.
Ong. 3 tot 4 minuten per kant.
Ze worden op deze manier niet bruin maar smaken wel heel lekker!
- vissaus, 100ml
- oestersaus , 100ml
- 3 teentjes knoflook of knoflookpoeder
- 3 scheuten zoetstof (flacon Kruitvat)
- snufje witte peper
Volgende dag rijgen, eventueel met stukje bosui ertussen.
Heteluchtoven voorverwarmen op 250 graden.
Op rooster plaatsen, ovenstand op 250 gr. houden.
Ong. 3 tot 4 minuten per kant.
Ze worden op deze manier niet bruin maar smaken wel heel lekker!