MuscleMeat

Schadelijkheid 17AA orals (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

georgemcfly

Cool Novice
15 jaar lid
Lid geworden
28 okt 2005
Berichten
121
Waardering
0
Is de schadelijkheid voor de lever van 17AA orals afhankelijk van tijd of hoeveelheid?

Hiermee bedoel ik is bv 4 weken 25mg ED Winny even schadelijk als 4 weken 50mg Winny of mag je dan 8 weken 25mg ED nemen.
 
Is de schadelijkheid voor de lever van 17AA orals afhankelijk van tijd of hoeveelheid?

Hiermee bedoel ik is bv 4 weken 25mg ED Winny even schadelijk als 4 weken 50mg Winny of mag je dan 8 weken 25mg ED nemen.

afhankelijk van beide
 
afhankelijk van beide

OK maar klopt mn redenering dan.

Er word altijd aangenomen dat om safe te blijven voor je leverwaarden, je niet meer dan 4 weken 50mg ED neemt.
Is het dan even safe om 8 weken 25mg ED te nemen?
 
25mg is te lage dosis voor de gewenste resultaat
 
Misschien kun je uitleggen wat je redenering is achter 25mg ed voor 8 weken ?
 
Meeste orals kun je in de standaard dosissen gebruiken voor 5-6 weken zonder echt grote problemen. 50 mg winny (sommige mensen zelfs 75-100), 100-150 drol, 40-50 dbol, 20-30 halo, enz. Daarom gebruiken we vaak die 5-6 weken als maximum. Als jij het ziet zitten om om de twee weken bloed te laten prikken mag jij natuurlijk gerust zo lang gebruiken als je wil, en je lichaam aankan. Veel literatuur toont aan dat in vele gevallen 17AA steroiden voor tamelijk lang kunnen gebruikt worden. Maar de ene persoon is de andere niet, en vooral, de ene drug is de andere niet, en winny is natuurlijk wel tamelijk toxisch (in de literatuur zijn studies te vinden van mensen die behandeld werden met winny voor urticaria en leverproblemen kregen, en dan switchten ze ze naar anavar, en zelfs terwijl ze de var nog namen werden hun leverwaarden al beter, om je maar een idee te geven)
 
De dosis, de duur van je kuur, je voeding en gebruik van andere belastende middelen voor je lever. Slik je tijdens een kuur megadoseringen vetoplosbare vitaminen, dan zal je lever ook zwaarder belast raken. Alcohol drugs en bepaalde medicatie enz belasten je lever ook. Daarnaast functioneerd de lever van geen enkele persoon hetzelfde.
Zoals B.C. al aangeeft door regelamtig je leverwaardes te laten controleren leer je lichaam beter kennen en kun je optijd stoppen wanneer je leverwaardes te hoog oplopen.
Na een orale kuur is het verstandig je lever een extra boost te geven met leverreiniginde supplementen. Om zo potentiele schade te beperken en het herstel vermogen van de lever te verhogen.
 
Back
Naar boven