Art23
Novice
- Lid geworden
- 10 mrt 2013
- Berichten
- 4
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m90
- Massa
- 84kg
Hallo voor mij als beginner heb ik samen met me instructeur schema gemaakt.
1ste dag
Borst+triceps+schouders
2de dag
Biceps+rug
3de dag
Benen
Ik ben intensief bezig , gebruik op het moment 4 a 5 machines plus dumbbells per spiergroep en ben gemiddeld 3 uur bezig totdat ik naar huis ga.
Alle oefeningen doe ik 4 sets x 8 reps, opbouwend gewicht , begin bijvoorbeeld bij 20 kg en volgende set + 10% van vorige gewicht.
Ik vindt het heerlijk om als een beest bezig zijn met gewichten,doorzetten en de laatste x uithalen.
Mij doe is om meer massa krijgen maar ik ben erg slecht in opbouwen van eet schema.
Wat ik wel heb voor me gemaakt is dat ik minimaal 4 keer in de week kip heb en 5 keer in de week macaroni met eiren enz. Ik hoor van andere dat in macaroni zitten veel kooidraden en dat helpt je meer massa krijgen. Persoonlijk geloof ik niet in die souplemensten enzo , ik wil meer natuurlijk gespierd worden. Kan iemand me goede tips geven en evt een advies wat beter te doen is en wat niet. Alvast bedankt
1ste dag
Borst+triceps+schouders
2de dag
Biceps+rug
3de dag
Benen
Ik ben intensief bezig , gebruik op het moment 4 a 5 machines plus dumbbells per spiergroep en ben gemiddeld 3 uur bezig totdat ik naar huis ga.
Alle oefeningen doe ik 4 sets x 8 reps, opbouwend gewicht , begin bijvoorbeeld bij 20 kg en volgende set + 10% van vorige gewicht.
Ik vindt het heerlijk om als een beest bezig zijn met gewichten,doorzetten en de laatste x uithalen.
Mij doe is om meer massa krijgen maar ik ben erg slecht in opbouwen van eet schema.
Wat ik wel heb voor me gemaakt is dat ik minimaal 4 keer in de week kip heb en 5 keer in de week macaroni met eiren enz. Ik hoor van andere dat in macaroni zitten veel kooidraden en dat helpt je meer massa krijgen. Persoonlijk geloof ik niet in die souplemensten enzo , ik wil meer natuurlijk gespierd worden. Kan iemand me goede tips geven en evt een advies wat beter te doen is en wat niet. Alvast bedankt