XXL Nutrition

Seksschandalen & Zedenzaken (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Arminius

Epic Ruler
Elite Member
15 jaar lid
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
72.035
Waardering
37.856
Lengte
1m88
De voormalige BBC-presentator Jimmy Savile, van wie al bekend was dat hij honderden kinderen heeft misbruikt, deed dat ook in ziekenhuizen van de Britse National Health Service (NHS). Daar maakte hij slachtoffers tussen 5 en 75 jaar oud, zo blijkt uit onderzoek van de NHS waarover de Britse openbare omroep BBC bericht. Hij misbruikte ook overleden patiënten en schepte er mee op dat hij ringen liet maken van hun glazen ogen.

-Jimmy-Savile--010.jpg


Savile misbruikte zijn slachtoffers in ziekenhuiskamers, in de gang of in kantoren, zo staat te lezen in het rapport. Hij maakte slachtoffers in minstens 28 NHS-ziekenhuizen, waar hij onbeperkte toegang toe kreeg.

Zijn laatste slachtoffer maakte hij toen hij 82 was, twee jaar voor zijn dood. Niet minder dan 43 aanrandingen gebeurden in het openbaar, in wachtkamers of in de gangen.

Onder de slachtoffers van het "opportunistische, seksueel roofdier" zijn niet enkel patiënten, maar ook bezoekers en personeelsleden, aldus het rapport. Bovendien had hij seks met lijken in het mortarium, leerde de commerciële zender ITV uit het rapport. Sommige van zijn ringen waren gemaakt van de glazen ogen uit lijken.

Sommige incidenten zijn aan de ziekenhuisstaf van het LGI gemeld, maar die meldingen hebben echter nooit senior managers bereikt. Het rapport stelt dat de "dikwijls ongepaste flamboyante houding" ten opzichte van vrouwen deel uitmaakte van zijn imago, "gewoon Jimmy". Daardoor kon hij zijn gang gaan.

In januari raakte nog bekend dat de presentator, die in 2011 op 84-jarige leeftijd overleed, in totaal tot 1.000 slachtoffers gemaakt zou hebben. Dat meldde de Britse krant The Observer toen op basis van onderzoek. Een jaar na zijn overlijden kwamen de zedendelicten aan het licht.

:gek:
 
Bizar dat het nu pas aan het licht is gekomen...
 
Tussen de 5 en 75, kieskeurig was hij niet.
 
Tja, als ze dood zijn kunnen ze moeilijk nee zeggen
 
Er is een mooie doc over hem van Louis Theroux
 
Hoe ziet zo'n ogen ring er uit? En apart dat niemand hem aangaf als hij daar over opschepte. Als ik zoiets zou horen van iemand zou ik meteen 0611 bellen.
 
Tv-presentator en artiest Rolf Harris is vandaag in Londen veroordeeld tot vijf jaar en negen maanden cel voor seksueel misbruik van minderjarigen. De 84-jarige Australiër werd eerder deze week schuldig bevonden aan twaalf gevallen van misbruik van meisjes tussen 1968 en 1986. Het jongste slachtoffertje was pas 7 of 8 jaar oud. De affaire rond Harris was in de marge van het BBC-misbruikschandaal rond de vroegere presentator Jimmy Savile aan het licht gekomen.

365335-rolf-harris.jpg


Het nieuws zorgde voor een schokgolf in Groot-Brittannië, waar Harris gezien werd als een "nationaal monument". Hij was sinds 1950 een bekende tv-figuur en mocht in 2005 zelfs het portret van Queen Elisabeth II schilderen naar aanleiding van haar tachtigste verjaardag.

Leuke kliek daar bij de BBC.
 
Garry Glitter
Pete Townsend
Savile etc etc.
Wat is dat toch in het Anglo-Saksische deel van Europe met de celebs?
 
Er zijn nog een paar bekende pedofielen, onder andere R. Kelly, Polanski en Woody Allen.
 
Laatst bewerkt:
tsjah en waarom toch komen ze er zo vaak mee weg
 
Kerk!

---------- Toegevoegd om 23:13 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 23:02 ----------

Statistisch gezien loop je als kind daar t meeste risico.
Bijv:
Beginnende Pastoor krijgt biecht van vrouw dat ze gepijpt heeft,pastoor staat door zijn onervarenheid voor een dilemma qua straf.
Hij excuseert zichzelf om even naar een jong misdienaartje te lopen,hij vraagt aan deze fluisterend,weet jij wat de oude pastoor gaf voor ppen,ja dat weet ik wel zegt hij,soms een Mars of een Snicker
 
Beginnende Pastoor krijgt biecht van vrouw dat ze gepijpt heeft,pastoor staat door zijn onervarenheid voor een dilemma qua straf. Hij excuseert zichzelf om even naar een jong misdienaartje te lopen,hij vraagt aan deze fluisterend,weet jij wat de oude pastoor gaf voor ppen,ja dat weet ik wel zegt hij,soms een Mars of een Snicker

ERNIE.gif
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven