Fitness Seller

Serieus cutschema

Bezoekers in dit topic

mimango

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid sinds
11 mrt 2003
Berichten
295
Waardering
0
Ben nu vanaf april weer goed aan het trainen maar aangezien de kleding allemaal een beetje te strak word (voornamelijk rond mijn middel) wil ik de komende 2-3 maanden cutten, langzaam wel om zo weinig mogelijk VVM te verliezen.

Stats:
103kg
1,93m
20% BF
DL: 200
SQ: 150
BP: 130

Schema is als volgt:

Ontbijt 08:30
------------
500 gram halfvolle melk
100 gram havermout
stukje fruit
multivitamine

Middageten 11:30
----------------
4 bruine boterhammen
50 gram kipfilet
2 eieren
glas water

Tussendoor 14:30
------------------
300 ml halfvolle melk
80 gram brinta
200 gram magere kwark
stukje fruit

===========
Trainen 16:00
===========

PWO shake 17:30
-----------------
400 ml halfvolle melk
30 gr whey proteine
20 gr dextrose

Avondeten 18:15
----------------
200 gram groente
150 gram aardappel/rijst
stuk vlees (kipfilet/schnitzel etc)
sinaasappelsap
glas water

Tussendoor 21:00
-----------------
1 boterham
25 gram pindakaas
300 gram magere kwark
glas water

Shake voor slapen 23:30
-----------------------
300 ml halfvolle melk
30 gr Matrix 5.0
multivitamine


======================
======================

Totalen:
3450 kcal
280 gr eiwit
80 gr vet (30gr verzadigd)
400 gr koolhydraten

---------------------

Tot nu toe heb ik nog nooit echt een cutschema gemaakt dus vraag me af wat er veranderd moet worden. Ik wil dus in 3 maanden zo'n 95kg wegen met 12-14% BF, is dit mogelijk?
 
Een cut schema
???

daar moeten volgens mij nog een paar veranderingen inkomen

zou die tussenmaaltijden er toch al zeker uit laten en zo langzamer hand de rest minderen

en in plaats van half volle producten overgaan op magere melk enzo....
 
Bij mij zou dit een bulker zijn.:o:p


Hoeveel Kcal zit je onder je normale?
 
Melk eruit en meer vlees/vis erin. Dan kom je al een eind in de buurt.
 
In de bulk zit ik op zo'n 4200 kcal

Ik gok dat, gezien mijn gewicht/stofwisseling, dat ik zo'n 3700 kcal gebruik op een dag.

Daarom 250 eronder voor zo'n 3 maanden.

Kan ik de melk niet vervangen door magere? Ik heb geen zin om iets van 800kcal onder onderhoud te gaan zitten, zonde van de onnodige spiermassa die ik dan kan verliezen denk ik zo...
 
Kan ik de melk niet vervangen door magere? Ik heb geen zin om iets van 800kcal onder onderhoud te gaan zitten, zonde van de onnodige spiermassa die ik dan kan verliezen denk ik zo...

Je topic heet serieus cutschema. In magere melk zit iets van 5 gram suikers per 100ml. In een serieus cutschema zitten geen suikers, behalve direct na de training. Dus als je serieus wilt cutten moet die melk eruit.

Dus nogmaals: Vervang die melk voor vlees/vis en je komt een eind in de buurt.
 
Je topic heet serieus cutschema. In magere melk zit iets van 5 gram suikers per 100ml. In een serieus cutschema zitten geen suikers, behalve direct na de training. Dus als je serieus wilt cutten moet die melk eruit.

Dus nogmaals: Vervang die melk voor vlees/vis en je komt een eind in de buurt.

Weet iemand ook het verschil tussen suiker en melksuikers???
 
Back
Naar boven