Fitness Seller

Shake voor of na de cardio

Users who are viewing this thread

Nick09

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
21 apr 2007
Berichten
31
Karma
0
Als je een redelijke conditie hebt gewoon na je KT je shake te nemen. Als je niets neemt blijft je katabool. Neem je de shake wordt je anti-katabool. Als je op lage intensiteit (tot 75% mhr) traint dan blijft je vetverbranding hetzelfde ongeacht inname van koolhydraten voor je kardio.
 

Ariane1991

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
14 apr 2007
Berichten
989
Karma
2
Als je een redelijke conditie hebt gewoon na je KT je shake te nemen. Als je niets neemt blijft je katabool. Neem je de shake wordt je anti-katabool. Als je op lage intensiteit (tot 75% mhr) traint dan blijft je vetverbranding hetzelfde ongeacht inname van koolhydraten voor je cardio.

Als je alleen een eiwitstoot neemt blijf je katabool totdat de verteerde eiwitten als aminozuren in je bloed komen. Zelfs bij de allersnelste wei duurt dat minstens een half uur voor het op gang komt.

En dan moet er ook nog voldoende koolhydraat bij zijn, want van eiwit alleen word je niet anabool.

Oftewel: om na de training snel anabool te worden én eiwitten voor de opbouw ter beschikking te hebben, moet je vóór de training snelle eiwitten nemen, dan komen ze na de training in je bloed. Dan neem je na de training snelle suikers erbij, en bingo!
 

Naar boven