- Lid geworden
- 7 dec 2007
- Berichten
- 2.934
- Waardering
- 169
- Lengte
- 1m89
- Massa
- 100kg
- Vetpercentage
- 15%
In october ben ik terug gekomen naar ons koude landje na een halfjaar op het zonnige eilandje Menorca te hebben gewerkt. Blessures en geen gym in een straal van 15 km, slechte voeding en drank hadden hun uitwerking niet gemist:
Ik kwam terug in nl met een bf'je van 16% en een gewicht van 102 kilo. Ik ben meteen weer aan de slag gegaan nadat de orthopeed in het ziekenhuis me verzekerde dat alles goed zat met mijn blessure(ac-gewricht rechterschouder)
2 maanden geleden ben ik begonnen met cutten, ik sta nu ongeveer op een procent of 10/10.5 bij 93 kilo. mijn lengte is 1.89
(edit 20 mei) zal nu wat fototjes erbij zetten van hoe ik er nu ongeveer bijsta:
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
2 weken geleden, rug relaxt.
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Mijn einddoel is 8 á 9 procent.
Momenteel train ik 3 dagen split, mijn 4de training in de week is een compensatietraining voor achterlopende spiertjes.
week na week wissel ik van training
week 1: borst rug, armen schouders, benen.(4e compensatiedag, borst triceps)
week 2: borst biceps, rug triceps, benen schouders.(4e compensatiedag borst triceps.
Mijn voedingschema:
07.00
Pre ontbijt
2 caps efa
bak koffie
500ml water
(indien cardio hierbij 5 bcaa’s)
07.30
1: 30 min later
30 gram brinta
40 gram whey
1 eetlepel honing
500ml water
10.00
1 boterham
100 gram kipfilet of mager beleg
1 stuk fruit
500ml water
12.00
1 handje noten
100 gram mager beleg
1 stuk fruit
500ml water
15.00
150 gram tonijn.
2el ketchup
18.00
Avondeten
500ml water
5: post workout
1 banaan
30 gram whey
75 gram nutrix, bambix of brinta
500ml water
22.00
250ml kwark
Elke doordeweekse dag ga ik 's ochtends 300 kc cardioën (45 min)
Foto's post ik over een paar dagen, ben een week naar rome geweest en heb 'niet bepaald op m'n voeding kunnen letten(pizza en bier) dus hou aardig wat vocht vast.
Morgen ga ik er tegenaan!
Ik kwam terug in nl met een bf'je van 16% en een gewicht van 102 kilo. Ik ben meteen weer aan de slag gegaan nadat de orthopeed in het ziekenhuis me verzekerde dat alles goed zat met mijn blessure(ac-gewricht rechterschouder)
2 maanden geleden ben ik begonnen met cutten, ik sta nu ongeveer op een procent of 10/10.5 bij 93 kilo. mijn lengte is 1.89
(edit 20 mei) zal nu wat fototjes erbij zetten van hoe ik er nu ongeveer bijsta:
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
2 weken geleden, rug relaxt.
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
Mijn einddoel is 8 á 9 procent.
Momenteel train ik 3 dagen split, mijn 4de training in de week is een compensatietraining voor achterlopende spiertjes.
week na week wissel ik van training
week 1: borst rug, armen schouders, benen.(4e compensatiedag, borst triceps)
week 2: borst biceps, rug triceps, benen schouders.(4e compensatiedag borst triceps.
Mijn voedingschema:
07.00
Pre ontbijt
2 caps efa
bak koffie
500ml water
(indien cardio hierbij 5 bcaa’s)
07.30
1: 30 min later
30 gram brinta
40 gram whey
1 eetlepel honing
500ml water
10.00
1 boterham
100 gram kipfilet of mager beleg
1 stuk fruit
500ml water
12.00
1 handje noten
100 gram mager beleg
1 stuk fruit
500ml water
15.00
150 gram tonijn.
2el ketchup
18.00
Avondeten
500ml water
5: post workout
1 banaan
30 gram whey
75 gram nutrix, bambix of brinta
500ml water
22.00
250ml kwark
Elke doordeweekse dag ga ik 's ochtends 300 kc cardioën (45 min)
Foto's post ik over een paar dagen, ben een week naar rome geweest en heb 'niet bepaald op m'n voeding kunnen letten(pizza en bier) dus hou aardig wat vocht vast.
Morgen ga ik er tegenaan!