XXL Nutrition

Smith machiene

Bezoekers in dit topic

degunocu

Novice
Lid geworden
16 aug 2021
Berichten
1
Karma
0
We stapten met z'n drieën in de badkuip en Bob pakte een warmwaterkruik, vulde die en duwde de klysma-spuitmond in Terri's kont. Ze stapte naar het toilet en liet de liter water los en toen herhaalden ze het proces.
We wasten elkaar en droogden ons af en liepen terug naar de woonkamer waar Bob een pornovideo op tv zette. Terri zat op de bank en Bob en ik namen aan weerszijden van haar plaats. Ze nam een pik in elke hand en streelde ons langzaam terwijl we keken hoe de blondine op tv het tegen een voetbalteam opnam.
Terri gleed van de bank en tussen mijn benen en begon aan mijn pik te zuigen. Bob keek aandachtig toe terwijl ze mijn hele 20 cm door haar keel werkte en net toen ik op het punt stond een lading in haar keel te blazen, stopte ze en liep naar Bob toe en herhaalde het optreden op hem voor mijn kijkplezier.
Bob duwde haar na een paar minuten weg en ging op de grond zitten. Hij zei dat ik met hem naar beneden moest gaan met mijn ballen tegen de zijne. Toen, met onze pikken bij elkaar, stapte Terri over ons heen en liet langzaam haar natte kutje op onze pikken zakken. Bob gleed als eerste naar binnen en Terri wachtte terwijl ik mijn eigen pik liet inbrengen en bleef toen op ons zitten totdat we allebei vol in haar zaten. Ze voelde strakker dan bijna elk poesje dat ik ooit had geneukt en ik voelde Bobs harde pik tegen de mijne kloppen. Ze had al snel een goed tempo om onze gecombineerde pikken op en neer te glijden en ik kon haar sappen zien opschuimen en mijn ballen op die van Bob voelen drukken. Ik begon te grommen en vertelde hen dat ik ging klaarkomen en net toen ik zei dat Terri begon te klaarkomen en het klemmen van haar kut stuurde me over de rand en mijn hete sperma spoot in haar... voordat ik klaar was met het spuiten van mijn eigen lading kon ik voel ook Bob's pik trillen en ik keek toe hoe Terri's overvolle kut overstroomde met ons sperma en het naar beneden liep en onze ballen doorweekte.
Terug op de bank maakte Terri ijverig al het sperma schoon van onze pikken, ballen en kontscheuren. Tegen de tijd dat ze klaar was, werd ik al weer hard en Bob ging naar de keuken en bracht ons alle bieren. Tegen de tijd dat we klaar waren, waren Bob en ik allebei weer hard omdat Terri constant met onze pikken en ballen tussen de slokjes bier door werkte.
Bob stelde voor dat we het feest naar de slaapkamer zouden brengen en toen we daar aankwamen ging ik op bed liggen en Terri ging bovenop me zitten in een 69. Ze zoog aan mijn pik en wreef over mijn ballen precies zoals ze al wist dat ik het leuk vond en ik was aan het likken en likken aan haar kutje toen Bob binnenkwam om haar van achteren te bestijgen. Ik had mijn ogen 15 cm van haar kontgat toen zijn pik langzaam haar binnendrong en ik voelde haar naar adem snakken terwijl ze probeerde mijn pik in haar keel te houden. Bob zakte helemaal weg in haar strakke kont en zijn ballen zaten op mijn voorhoofd en ik was harder dan ik denk dat ik ooit had gezien hoe hij haar in een extreem close-up kontneuken. Hij pompte een paar minuten in haar en reed toen diep terwijl hij haar kont vulde met sperma. toen hij zich terugtrok keek ik toe hoe zijn sperma naar buiten druppelde en mijn gezicht moest draaien om te voorkomen dat ik sperma in mijn ogen kreeg.
Terri rolde van me af en ik veegde Bob's sperma en Terri's kutsap van mijn gezicht met een hoek van het laken. Ik schoof een hand tussen Terri's benen en stak mijn duim in haar kutje en vond haar kontgaatje met een vinger die ik er met gemak in schoof. "Klaar voor ronde twee? Ik heb zin in wat slordige seconden!"
 
Laatst bewerkt:

Robin

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
14 feb 2019
Berichten
5.809
Karma
9.482
Lengte
1m80
Is prima te doen in smith machine, maar doe het dan wel goed.
Zelf probeer ik hack squat na te doen in de smith machine en zou dat iedereen aanraden die wilt squatten in een smith machine ipv je voeten helemaal onder de bar te steken zoals bij een echte squat. Anders vind ik het een beetje te geforceerd omdat je path vast hangt
 

ak

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
7 mei 2021
Berichten
6.682
Karma
13.789
Lengte
2m30
Massa
160kg
Vetpercentage
> 50%
Doe zelf de front squaTTTTTT in een smith machine, werkt perfect ✌️
 
Laatst bewerkt:

PantaniCBS

Cool Novice
Lid geworden
9 aug 2016
Berichten
100
Karma
65
Lengte
1m95
Massa
94kg
Vetpercentage
17%
Werkt prima, helemaal als je net begint.
Bench press bar stelen kan natuurlijk ook.

Welke gym kun je tegenwoordig niet squaten trouwens???
 

Camelus

Massive Warrior
Elite Member
Challenge Winner
Lid geworden
6 jun 2015
Berichten
22.055
Karma
34.771
frond squad in de smit machiene
 

3XL

Senior Moderator
Super Mod
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
21.895
Karma
3.476
Ik raad geen enkele beginner aan met squaten te starten op de Smith (of welke andere machine dan ook).

Starten op de Smith beteken vanaf dag 1 aanleren van in een gedwongen houding te squaten en achterlopende stabilisatoren.

Dan zou ik idd gewoon een losse stang "lenen" en daarmee beginnen.

Bovenstaande geldt trouwens niet alleen voor de squat maar voor alle basisoefening. Beginnen(leren) met vrije gewichten om een goede basis te leggen en daarna eventueel overstappen op machines voor afwisseling ed.
 

royboyiron

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
15 aug 2021
Berichten
711
Karma
1.131
Lengte
1m78
Massa
78kg
Vetpercentage
15%
De smith machine in mijn gym is 24/7 in gebruik door meisjes in strakke yoga broeken . Wees geen meid in een strakke yoga broek en switch naar een gym waar je gewoon lekker naar hartelust kan squatten .

of leen inderdaad de bench press stang even als dat mogelijk is .
 
Laatst bewerkt:

Realist

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.487
Karma
847
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Een gym waar je niet kan squatten... Zal dan vast niet het enige zijn wat er ontbreekt.
 
Naar boven