MuscleMeat

Spaanse tonijnsalade

Bezoekers in dit topic

Jordees

Competitive Bodybuilder
20 jaar lid
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.531
Waardering
12
Lengte
1m78
Massa
102kg
Vetpercentage
18%
Benodigdheden:

Tonijn
Ijsbergsla
Citroen
Azijn
Olijven
Olijfolie

Snij de ijsbergsla en was deze in koud water, doe deze in een schaal en roer daar de tonijn doorheen en de olijven met wat olijfolie en azijn. Knijp daarna een halve citroen boven de salade uit. Laat het even intrekken en oe wat een lekkere salade!!!

Deze salade is heerlijk voor bij de maaltijd.

Je kan er natuurlijk een uitje bij snijden voor de smaak, maar dat is per persoon afhankelijk.
 
is dat neit slecht voor je ? da olijfolie en olijven?
 
Volgens mij is het zelfs zo dat olijfolie beter en gezonder is dan slaolie, andere oliesoorten of boter. Ik zal me er eens in verdiepen.
 
En het voordeel van de ijsbergsla : ze houdt veel langer dan de gewone andere slasoorten.
Het gamma van Tupperware heeft een speciale slakom hiervoor. Je wast de sla en neemt wat je nodig heb. Het overige deel bewaar je even in de koelkast in je speciale slakom. Lekker handig, het water komt beneden in het kommetje, raakt de sla niet en zo blijft ze in optimale conditie.
 
Back
Naar boven