MuscleMeat

Spaghetti met garnalen (low fat)

Bezoekers in dit topic

growlikeweed

Advanced Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
10 nov 2010
Berichten
1.232
Waardering
136
Dag ijzervreters,

Toen ik afgelopen weekend een nieuw voedingsschema voor de cut aan het maken was liep ik tegen een probleem op, namelijk een goede en lekkere saus voor bij de spaghetti en garnalen. In veel recepten is dit op basis van room of creme fraiche, maar daar is nu een oplossing voor! Bij deze het recept zoals ik maakte, maar de hoeveelheid eiwitten en koolhydraten zijn gemakkelijk aan te passen door de hoeveelheid spaghetti en garnalen te veranderen.

ca. 966 kCal (afhankelijk van de hoeveelheid groente)
e/k/v: 70/140/14
Bereidingstijd: <15 minuten

Ingrediënten:

200 gram volkoren spaghetti
200 gram garnalen
Bakje cherry tomaten
3 teentjes knoflook
Citroensap
1-2 uien
Halve prei
1 rode peper
200 gram Alpro sojayoghurt (kokos)
Zeezout

1. Zet een pan met water op het vuur en kook de spaghetti in 8 minuten gaar.

2. Snipper ondertussen de ui, hak de knoflook fijn en fruit deze op matig vuur in de olie en voeg de garnalen toe na een minuutje of 2.

3. Halveer de cherry tomaten, snij de prei fijn, snij de peper in ringetjes na het verwijderen van de pitjes en voeg dit bij de rest.

4. Voeg uit eindelijk de sojayoghurt toe en breng het geheel op smaak met citroensap en zeezout. Na een minuutje of 3 pruttelen de saus samenvoegen met de spaghetti.

5. Eet smakelijk!
 
Back
Naar boven