XXL Nutrition

spiertekort

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Serre, aangezien je nickname al bij iedere posting staat in het linkervak hoef je niet iedere reactie af te sluiten met 'serre'. Zomaar een tip.

Een spiertekort oplossen lijkt me overigens lastig. Om dat echt op te lossen zal er hyperplasia moeten plaatsvinden en dat gaat waarschijnlijk alleen met IGF-1 of groeihormoon (HGH).
bedankt voor de reactie ericR weet je soms of sportartz-sen bereid zij me hiermee te helpen (inspuiten of dergelijken?)
 
Weet niet of dat daarvoor therapeutisch gebruikt wordt. Zou het eens navragen bij de behandelend arts, maar grote kans dat er een vraagteken boven zijn hoofd komt te staan.
 
idd denk het ook hoor maarja hoe kan ik hier nu eigenlijk vannaf geraken steek er veel tijd in maar zie weinig resultaat.zou het mss helpen om steroiden op de plaats waar er te weinig spieren zijn intespuiten?
 
nee as veroorzaken geen lokale groei
 
Spiertekort.........
Wie heeft er niet last van :D
 
door iets te nemen gaan de andere spieren ook versterken en gaat het onevenwicht blijven bestaan.
 
ja weet het maar als de linker spieren toch al wat groeien kan ik toch al wat zwaarder gaan trainen en heb ik minder last van mijn zwakke schouder blijven volhouden en hopen dat het evenwicht er komt he
 
MGF en PGF zorgen voor lokale groei.

In deze subsectie staat info: http://forum.dutchbodybuilding.com/f133/

Je traint nu nog niet zo`n lange tijd ik zou je situatie is bekijken over een jaar.
Als er dan nog steeds geen vooruitgang is dan zou ik pas gaan denken aan middeltjes om je schouder te versterken.
 
ik heb er maar een licht kuurtje van gemaakt 1week (10mg)2week(15mg) 3week(20mg)week4(15mg)week5(10mg) is dat op en afbouwen echt nodig de 1zegt van wel de ander van niet?
 
ok bedankt voor de post drysure maar ben inmiddels al bezeig met een naposim kuurtje maar je hebt
gelijk hoor
 
hoi ericR bedankt voor de reactie lijkt me best intressant wat je me daar verteld, je weet zo te zien nwel waar je over praat,is eigenlijk de eerste keer dat ik hier iet dergelijks over hoor weet je of artsen bereid zulle zijn me hier mee te helpen.groeihormonen willen ze zoeiets inspuiten ofzo?

In Belgie zijn ze iig veel sneller bereid om iets in je te injecteren. Dus het zou best kunnen. Overleg dit met je huisarts. Vraag ook de mening van je specialist.
 
Markywannabee clone
 
spiertekort???:scratch:

wat bedoel je eigenlijk?:scratch:

heb je vanaf je geboorte zo'n slechte genetische kaart toegedeeld gekregen dat je onder het gemiddelde minimum van spiercellen zit?

sja..das dan ****ed up:o kweet nie of je wel naar middelen moet grijpen maar het gebruik van groeihormoon (HGH/STH) en IGF-LR 3 zorgt ervoor dat je lichaam meer spiercellen gaat aanmaken dan je genetisch voorbestemd bent te hebben, in tegenstelling tot anabolica die je spiercellen vergroten

doe dit in combinatie met elkaar en pak dr insuline bij en BOOOM!!!:D maar imo ben je dr nog lang niet aan toe:o
 
ja dit is aangeboren maar heb dit enkel aan de linkerkant van mijn lichaam.
maar betwijfel of een sportarts me zou wille helpen met hgh ga eerst nog effe volhouden met men oef,en binne enkele maanden nog eens kijken of ik vooruitgang heb geboekt
 
ja dit is aangeboren maar heb dit enkel aan de linkerkant van mijn lichaam.
maar betwijfel of een sportarts me zou wille helpen met hgh ga eerst nog effe volhouden met men oefening,en binne enkele maanden nog eens kijken of ik vooruitgang heb geboekt

oooow, ok..vaag:o

een sportarts is het echter veboden te begeleiden bij het gebruik van anabolica en groeihormoon...wel kan ie advies geven, maar dat is het dan ook. sth kan je intramusculair zetten of subcutaan. intramusculair wordt het snelste opgenomen. om echt baat erbij te hebben zou ik wel doseringen pakken van 6-8iu per dag en het liefste 10...maar das voor de meesten een dure grap:o
 
ok bedankt voor de info,ben momenteel bezig met een naposim kuurtje om te kijken of dit gaat helpen.
ben geen magere gast ofzo ben 1M85 en weeg 85kg heb wel wat spieren alleen links vooral aan de rug en de borst minder. ben nu bezig die sterker te maken en zo mijn schouder te versterken
 
wat een onzinnig gelul dit

volgens mij ben jij gewoon homo.. en homo begint bij mij een steeds breder begrip te worden.. dus als je even wacht heb je helemaal geen spiertekort meer!

ik was 1.91 en 68kg.. en ik had geen spiertekort hoor.. ik moest gewoon eens gaan trainen.. ga jij dat ook maar eens doen.. en dan komt het allemaal wel goed.. en trouwens

ik heb gehoord dat je van coke snuiven een grotere lul krijgt, misschien moet je dat dan ook maar eens proberen
 
Tja... heb je nou aan 1 kant van je rug dat je daadwerkelijk spieren mist omdat je tijdens de embryonale fase geen spieren zijn aangelegd of heb je gewoon een zwakke rug met een verminderde spiermassa aan 1 kant?
 
Tja... heb je nou aan 1 kant van je rug dat je daadwerkelijk spieren mist omdat je tijdens de embryonale fase geen spieren zijn aangelegd of heb je gewoon een zwakke rug met een verminderde spiermassa aan 1 kant?

ik vind het ook nog steeds maar een vaag verhaal...
Kerel, wat zei een ARTS over de spieren aan je linkerkant? en hoe zou het volgens hem zijn ontstaan?

furthermore, this thread is useless without pics
 
Wat een circus dit topic.. Heb zin om er een slot op te gooien..

Toch maar even niet :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Naar boven