- Lid geworden
- 28 nov 2004
- Berichten
- 1.024
- Waardering
- 52
Benodigdheden:
1 bruin stokbrood
3 plakjes zalm
3 eetlepels hutekase
2 eitjes
schijfjes komkomer
Bereiding:
Bak het stokbrood bruin volgens de voorschriften. Snij hem na het bakken open (snij hem niet helemaal door, zodat je hem open kan vouwen) en deponeer de 3 eetlepels hutekase erop, daarna leg je de plakken zalm en de de komkomer en de twee eieren erop ( ikzelf doe het zonder eigeel).
Bon appetit
1 bruin stokbrood
3 plakjes zalm
3 eetlepels hutekase
2 eitjes
schijfjes komkomer
Bereiding:
Bak het stokbrood bruin volgens de voorschriften. Snij hem na het bakken open (snij hem niet helemaal door, zodat je hem open kan vouwen) en deponeer de 3 eetlepels hutekase erop, daarna leg je de plakken zalm en de de komkomer en de twee eieren erop ( ikzelf doe het zonder eigeel).
Bon appetit