ok, ben het nu zat en wil de laatste %-en eraf, alleen vlg mij zit ik op een plateau, te snel te laag gegaan in de kcal en carbs. ben nu wel tevreden, want ik kom van redelijk ver maar wil nu even die eindspurt en daarbij heb ik jullie hulp nodig!!!!
even de stats: 22jr bij 1.84m
was 110 bij 22% nu 90 bij 9.5% bf
Nu zit ik op ronde 2300/2400 kcal, ben wat hoger gaan zitten om later weer lager te kunnen gaan.
voedingschema:
900 40 gr whey
1100 40gr spag, 200gr kip, 1 eetl lzolie
1330 2 snee volk bb, 200gr tonijn
1630 2 snee volk bb, 100gr tonijn
1900 40 gr havervlokken, 100gr tonijn
2100 50 gr dextrose, 40 gr whey
2130 40 gr spag, 200gr kip
2400 100gr tonijn, 1 eetlepel lzolie
de waarden zijn ong:
kcal pro carb fat
80 gr Whey 306 62 9 0.8
80 gr Spag 300 10 65 1.2
400 gr kip 444 84 0 12
500 tonijn 565 175 0 3.5
4 snee volk bb 252 10 48 2
40 gr havervlok 160 5.5 25 3
50 gr dextrose 160 0 36 0
2 eetlps lzolie 200 0 0 25
2387 296 183 47.5
wat moet er veranderd worden om de laatse % eraf te halen, doe nu 4x in de week 40 min cardio op lege maag, en gebruik een fatburner, daarbij ga ik hoger in de kcal op zaterdag en zondag gewoon ‘onderhoud’.
even de stats: 22jr bij 1.84m
was 110 bij 22% nu 90 bij 9.5% bf
Nu zit ik op ronde 2300/2400 kcal, ben wat hoger gaan zitten om later weer lager te kunnen gaan.
voedingschema:
900 40 gr whey
1100 40gr spag, 200gr kip, 1 eetl lzolie
1330 2 snee volk bb, 200gr tonijn
1630 2 snee volk bb, 100gr tonijn
1900 40 gr havervlokken, 100gr tonijn
2100 50 gr dextrose, 40 gr whey
2130 40 gr spag, 200gr kip
2400 100gr tonijn, 1 eetlepel lzolie
de waarden zijn ong:
kcal pro carb fat
80 gr Whey 306 62 9 0.8
80 gr Spag 300 10 65 1.2
400 gr kip 444 84 0 12
500 tonijn 565 175 0 3.5
4 snee volk bb 252 10 48 2
40 gr havervlok 160 5.5 25 3
50 gr dextrose 160 0 36 0
2 eetlps lzolie 200 0 0 25
2387 296 183 47.5
wat moet er veranderd worden om de laatse % eraf te halen, doe nu 4x in de week 40 min cardio op lege maag, en gebruik een fatburner, daarbij ga ik hoger in de kcal op zaterdag en zondag gewoon ‘onderhoud’.