- Lid geworden
- 16 feb 2007
- Berichten
- 278
- Waardering
- 4
Weet niet of hij al eerder gepost was:
Nodig
85g quinoa
160g havermout
60g rozijnen
2 el pindakaas
1 banaan, geprakt
125ml melk
2 el honing
25g lijnzaad
1 tl kaneel
Hoe maak je het
1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
2. Kook de quinoa gaar (ongeveer 15 minuten) en laat helemaal afkoelen
3. Meng de pindakaas, banaan, honing en lijnzaad. Roer de melk erdoor.
4. Meng alle droge ingrediënten (quinoa, havermout, rozijnen en kaneel)
5. Roer de natte ingrediënten door de droge ingrediënten en meng goed.
6. Schep het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan.
8. Bak 20-25 minuten.
9. Laat even afkoelen, snijdt in repen en bewaar ze in de koelkast of diepvries.
Geeft ongeveer 8-10 stuks
Nodig
85g quinoa
160g havermout
60g rozijnen
2 el pindakaas
1 banaan, geprakt
125ml melk
2 el honing
25g lijnzaad
1 tl kaneel
Hoe maak je het
1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
2. Kook de quinoa gaar (ongeveer 15 minuten) en laat helemaal afkoelen
3. Meng de pindakaas, banaan, honing en lijnzaad. Roer de melk erdoor.
4. Meng alle droge ingrediënten (quinoa, havermout, rozijnen en kaneel)
5. Roer de natte ingrediënten door de droge ingrediënten en meng goed.
6. Schep het mengsel in de bakvorm en druk stevig aan.
8. Bak 20-25 minuten.
9. Laat even afkoelen, snijdt in repen en bewaar ze in de koelkast of diepvries.
Geeft ongeveer 8-10 stuks