MuscleMeat

terugkomdag

Bezoekers in dit topic

dandyman

Huge Freak
15 jaar lid
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Karma
1
Stel nou dat je van de heer boven ons (als je er al in gelooft) de kans krijgt om na de dood te kiezen in wat voor gedaante je zou mogen terugkeren hier op ons lieve pittoreske oh zo schoon planeetje.:rolleyes:
waar zouden jullie dan voor gaan?

ik verwacht natuurlijk een aantal antwoorden als de grootste bodybuilder die er op de aarde ooit heeft rondgelopen, maar dan heb je iets niet goed gedaan in dit leven en lacht de heer je alleen maar hard uit.

Ik zou wel een poll hierover willen maken, ik heb alleen geen idee hoe dat ik dat kan realiseren plus dat ik die keuze voor jullie niet kan maken. the choice is up to you.

Ikzelf zou gaan voor een hond. lekker luieren in de mand, de hele dag eten en aangehaald worden. lekker rennen in t bos om daar vervolgens te worden achtergelaten:rolleyes:

Of ik zou gaan voor de mug. dan steek ik iedereen juist op die plek waar je in t openbaar liever niet gaat krabben.(gna gna)

En ik weiger reslouut om als pleeborstel of pleepapier terug te keren.

Dus gebruik jullie fantasie en heel, heel misschien is God ook een bodybuilder en kijkt hij stiekem mee....:)
 
*Als string (in een kleine maat :))
*Als vogel
*als iemand die 100 miljoen wint in de loterij
 
HAHA string ja dat zou relaxed zijn ;) Maar laat mij maar lekker terug komen als orka. Lekker zwemmen hele dag en niks doen heheh
 
niet als string... de hele dag tussen iemand ze strontreet zitten :(
 
soulreaver, als de voorkant van de string dan. ;) Wel van een schone natuurlijk he :D
 
Originally posted by pinodambini
soulreaver, als de voorkant van de string dan. ;) Wel van een schone natuurlijk he :D

maar dan weet je nog niet of t bij een lekker wijf is of maakt dat dan niet uit:rolleyes:

het gaat dan niet om t innerlijk:D
 
Ik kom terug als bh met cup C
 
ehm (v minuten nagedacht):

Jachtluipaard / Cheetah (vrijheid, snelheid en lekker klimaat)
 
Ik kom wel terug als een 2e ik alleen dan beter.
 
als pornoacteur :D geld verdienen met coïtus en in je vrije tijd gewoon ff naar de gym.
 
Adelaar, lekker veel vrijheid en je kan vliegen!
 
vinny : om vervolgens neergeschoten te worden wanneer je zelf al met uitsterven bent bedreigd :D

hmm sounds like fun yeah...

ik zou niet willen terugkomen, voilà. heb al genoeg met dit leven, en dat maakt het zo uniek, dus zelfs al hed ik de keuze, no thx.
 
Als huiskat.Lekker de hele dag slapen,gevoerd worden af en toe lekker naar buiten en in de tuin van de buren schijten.mmm lijkt me wel wat.
 
wel ik zal er altijd blijven zijn. Ik ben aan het sparen om me te laten klonen. Al mijn kennis en levenswijsheid en al wat ik meegemaakt heb (kortom alles over mijn leven) ga ik opschrijven en laat het aan mijn kloon lezen als hij 14 is. Aangezien het mijn kloon is weet ik dat hij op die leeftijd intelligent zal zijn om alles te vatten. Dus zal er iemand rondlopen die juist hetzelfde is als ik en ook nog eens alles weet wat ik weet en alles weet wat ik al heb meegemaakt. Ik zal hem adviseren zichzelf dan ook verder te klonen enzoverder... Ik zal dus eeuwig leven!!
 
Moest dat door omstandigheden niet lukken, nou dan wil ik gewoon terugkeren als haan(een gare). Dan heb ik een hele harem van kippen en kan ik heel de dag lekker naaien!
 
Ja is maar net waar je van houdt...
Hoop ik toch niet voor je dat door die vogelpest alle kippen worden uitgeroeid.

:D
 
Originally posted by Olimantado
Dus zal er iemand rondlopen die juist hetzelfde is als ik en ook nog eens alles weet wat ik weet en alles weet wat ik al heb meegemaakt. Ik zal hem adviseren zichzelf dan ook verder te klonen enzoverder... Ik zal dus eeuwig leven!!

wat ik me laatst afvroeg he. stel je loopt met eej jaar of 40, 50 met je verlopen kop door de stad (mot er niet aan denken maar stel..) en je ziet iemand lopen van een jaar of 20 die precies eruitziet als jij rond die leftijd. wat zou je doen?

ik zou het dan niet kunnen laten om naar die vent toe te lopen, hem uit te lachen en melden dat hij over 25 jaar zon verlopen kop krijgt als dat ik nu (=dan) heb. en dan luidlachend weglopen. Wat zal die vent opkijken:D

ps. kiest er niemand voor om terug te komen als condoom:D
 
Laatst bewerkt:
Terug komen als condoom?? dat lijkt me niks.dan is het je werk om een eikel te beschermen vervolgens word je volgespoten enafgedankt als een stuk vuilte.
 
Originally posted by Olimantado
Al mijn kennis en levenswijsheid en al wat ik meegemaakt heb (kortom alles over mijn leven) ga ik opschrijven en laat het aan mijn kloon lezen als hij 14 is. Aangezien het mijn kloon is weet ik dat hij op die leeftijd intelligent zal zijn om alles te vatten.

joh! dan moet het wel een ENORM intelligent kind zijn! al die kennis, poeh! ;) j/k
 
Originally posted by Spike
vinny : om vervolgens neergeschoten te worden wanneer je zelf al met uitsterven bent bedreigd :D

hmm sounds like fun yeah...

ik zou niet willen terugkomen, voilà. heb al genoeg met dit leven, en dat maakt het zo uniek, dus zelfs al hed ik de keuze, no thx.


Life isnt always fun!
 

Soortgelijke topics

Back
Naar boven