AndroidHealthClinic

testocaps van organon (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

JoeTat2

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
9 feb 2005
Berichten
309
Waardering
5
Heeft iemand wat info over testocaps van organon (40mg test/pil als ik me niet vergis?)? Wat is exacte halfwaardetijd? Aangewezen bij...? Enz.

Aangezien deze kortwerkend zijn is het misschien interessant om bv de 2 weken tussen kuur en nakuur (er van uit gaande dat je bv sus gebruikt) te overbruggen? En wat zou de dosis dan zijn?

Alle info welkom.
 
ik zou niets slikken wat ook injecteerbaar verkrijgbaar is.... is allemaal niet gezond natuurlijk maarja inj. is nu eenmaal wel gezonder als oral...

kun je beter inj. test prop. pakken..

grt eddy
 
Die androcaps heten Andriol. Dit is testosterone undecanoaat (een stof die sterk lijkt op een van de componenten van sustanon nl. test decanoaat)

Info:
-http://www.steroidtips.com/andriol.htm
-Een produktsite van Organon: http://www.andropause.com/about_andriol/
-Andriol door Big Cat: http://www.bodybuilding.com/fun/catandriol.htm
-Dit middel wordt ook generiek onder de naam Androxon verkocht...

Als ik zo alles lees, dan lijkt het dat het mogelijk is om sustanon zelf als andriol te gebruiken door het te drinken. Misschien dat anderen hier nog ideen of hebben...

Succes
 
andriol caspsules hebben n half waarde tijd van 8 uur dus moeten 3 keer per dag genomen worden.
k zou zeker 6 a 8 stuks per dag nemen omdat het anders weinig zin heeft.
en altijd bij een cholesterol rijke maaltijd innemen want dat word het tegelijker tijd met het cholesterol opgenomen.
 
Heb het wel eens overwogen maar komt toch op een vrij duur geintje uit als je dr 6-8/dag van moet nemen aangezien er geloof ik maar 40 in een potje zitten.
 
vriend van me heeft da andriol caps genomen, hij had 3 potjes uitgenomen aan 7 caps per dag, NIKS resultaat, 2kg ofzo bijgekomen en miss 5kg meer bankdrukken en deze kerel was echt wel toegwijd, voor mij dus zeker geen probeersel die testocaps!
 
neen , er zaten 60 caps per doosje, dus 180 caps. deze kerel heeft nog es een goede aanleg ook en voeding was top, het was de eerste keer dat hij in aanraking kwam met aas, en dan maar 2kg pakken voor over de 100€, neenee zeker de moeite niet. ga dan voor anavar ofzo dan heb je nog wat goede krachtgains!
 
Back
Naar boven