Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Interessant artikel. En hieruit volgt dus dat je eigenlijk beter een concentraat als een isolaat kunt nemen. Dat is natuurlijk jammer met onze CFM
Maar hoe kan het eigenlijk dat volgens Brink het grootste voordeel van isolaat is dat er een groter % proteine in zit terwijl de J-tech CFM ook maar 80% (dacht ik tenminste) heeft?
Originally posted by Alessandro Interessant artikel. En hieruit volgt dus dat je eigenlijk beter een concentraat als een isolaat kunt nemen. Dat is natuurlijk jammer met onze CFM
Maar hoe kan het eigenlijk dat volgens Brink het grootste voordeel van isolaat is dat er een groter % proteine in zit terwijl de J-tech CFM ook maar 80% (dacht ik tenminste) heeft?
The CFM processing method uses a low temperature micro firltration techniques that allows for the production of very high protiene contents (>90%), the retention of important subfractions, extremely low fat and lactose contents, with virtualy no undenatured proteins
Interessant artikel. En hieruit volgt dus dat je eigenlijk beter een concentraat als een isolaat kunt nemen. Dat is natuurlijk jammer met onze CFM
Maar hoe kan het eigenlijk dat volgens Brink het grootste voordeel van isolaat is dat er een groter % proteine in zit terwijl de J-tech CFM ook maar 80% (dacht ik tenminste) heeft?
Hmmm ik lees net in het MS-distribution magazine dat J-tech CFM whey voor 60% uit CFM Isolaat bestaat en voor 20% uit weiproteine concentraat.....wat goeds van beide soorten dus.