HertogSandBox
Ripped Bodybuilder
- Lid geworden
- 22 sep 2017
- Berichten
- 4.139
- Waardering
- 8.297
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 64kg
- Vetpercentage
- 12%
Hello there,
Ik zie veel mensen hun vlees (kip of schnitzel etc) op verschillende manieren zelf paneren.
Zoals;
- Cornflakes
- Paneermeel
Ook las ik van iemand dat er van tex mex kant en klaar zakje is om je kip krokant te maken, maar wat is qua calorieen het meest verstandig? Ben benieuwd hoe jullie dit doen / hebben jullie nog tips of aanraders
Hoor t wel! Thannksss
Ik zie veel mensen hun vlees (kip of schnitzel etc) op verschillende manieren zelf paneren.
Zoals;
- Cornflakes
- Paneermeel
Ook las ik van iemand dat er van tex mex kant en klaar zakje is om je kip krokant te maken, maar wat is qua calorieen het meest verstandig? Ben benieuwd hoe jullie dit doen / hebben jullie nog tips of aanraders
Hoor t wel! Thannksss