XXL Nutrition

trans x


Bezoekers in topic

damian25

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
18 dec 2003
Berichten
119
Karma
0
Kent iemand dit? Of heeft iemand hier ervaringen mee? Hoorde er wat mensen over op de sportschool dus ik dacht eens even kijken.

TRANS-X
Scitec Nutrition
TRANS-X SCITEC NUTRITION:

Het meest krachtig creatine en ribose celvolume transportsysteem.

alle effectieve celvolume vergroters!
creatine + ribose synergisme!
verrijkt met glutamine, arginine en taurine!
Z-Max zink-magnesium spieropbouwende formule!

Trans-X is het nieuwe celvolume transportsysteem van Scitec Nutrition. Het bevat alle effectieve en populaire celvolume vergroting substanties en ATP regeneratie ingrediënten gecombineerd met een derde generatie transportsysteem.

Trans-X is het ultieme spieropbouwende supplement voor de snelste toename in spiermassa en spierkracht. De krachtige dosis van 12 gram creatine met ribose veroorzaakt een onverslaanbaar synergetisch effect. Een kleine hoeveelheid glutamine, arginine en taurine is toegevoegd om er zeker van te zijn dat het lichaam in een anabole staat is en het immuunsysteem goed wordt ondersteund.

Een dosering van 81 gram dextrose is de basis van het derde generatie transportsysteem. Bij inname zal de insulinerespons zo snel en sterk zijn dat het lichaam maximaal gebruik kan maken van alle belangrijke spieropbouwende ingrediënten van Trans-X.

Nog beter, als het wordt genomen op vastgezette tijden, zoals direct na de training of na het opstaan, helpt de formule om de uitgeputte glycogeenvoorraden in de spieren maximaal aan te vullen. Het belangrijkste ingrediënt van het geavanceerde transportsysteem is ALA. Het is de meest effectieve op insuline gelijkende substantie.

Gebruiksaanwijzing: Neem Trans-X in de laadfase (eerste vijf dagen van gebruik) twee keer per dag, na het opstaan en na de training. Gebruik daarna Trans-X direct na de training en op niet-trainingsdagen, direct na het opstaan.

Trans-X bevat zeer grote hoeveelheden van de actieve ingrediënten, gebruik daarom tenminste 0,9 liter water om een volledige portie te verdunnen en zorg dat je de hele dag door genoeg drinkt! Eventueel kunnen ook halve porties worden genomen.


Smaken: orange,lemon
 

tonbors

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
10 nov 2002
Berichten
175
Karma
0
Hetzelfde als cell-tech alleen goedkoper.
 

Naar boven