XXL Nutrition

Twintigers verhullen sporen uitgaansleven met botox (1 bezoeker)

Heb jij al eens botox gebruikt?

  • ja and i'll do it again

    Stemmen: 1 3,1%
  • ja maar ik ga het niet meer opnieuw doen

    Stemmen: 0 0,0%
  • ja

    Stemmen: 1 3,1%
  • nee, maar ik wil het wel eens proberen

    Stemmen: 0 0,0%
  • nee

    Stemmen: 30 93,8%

  • Totaal stemmers
    32

Bezoekers in dit topic

el smurfo

Huge Freak
15 jaar lid
Lid geworden
14 sep 2006
Berichten
7.728
Waardering
481
Lengte
1m78
Massa
71kg
Vetpercentage
11%
http://www.hln.be/hln/nl/33/Fit-Gez...erhullen-sporen-uitgaansleven-met-botox.dhtml

large_461850.jpg




Toeristen die naar Ibiza trekken zijn vaak jongeren die elke avond uitgaan, veel drinken, dansen en roken om de volgende dag al bakkend in de zon uit te rusten. Maar deze levensstijl eist zijn tol, ook op jongeren. Hun huid raakt vermoeid, gedehydrateerd en veroudert snel. Ze hebben meer nodig dan een concealer en foundation om de sporen van het uitgaansleven te verdoezelen. Ze gaan over tot botoxinjecties om hun veeleisende levensstijl en hun knappe uiterlijk te kunnen blijven behouden.

Schoonheidssalon
De Britse Christine en haar dochter Nicole Shenton trokken naar Ibiza om er een schoonheidssalon vlak aan het strand op te richten. Ze merkten meteen dat dit een gat in de markt was. Moeder en dochter specialiseerden zich ondertussen in botox-injecties, chemische peelings, tanden bleken en spataders verwijderen.

Glamour
"Er zijn veel glamoureuze mensen hier die genoeg geld te spenderen hebben. Onze zaak loopt heel goed, we krijgen voornamelijk Britse partymeisjes over de vloer. Veel meisjes geven toe dat ze hier enkel op strand hun slaap kunnen inhalen. Het gezicht en de huid van onze klanten zijn duidelijk aangetast door de hoeveelheden die ze drinken, roken en zonnebaden. Ze willen al deze dingen, en er nog steeds goed uitzien", aldus Christine.

Non-stop feesten
De Britse Laura uit Manchester zegt: "Vorig jaar heb ik botox laten injecteren en ook dit jaar heb ik niet getwijfeld om het opnieuw te doen. Ik bel meteen Christine nadat ik geland ben voor een afspraak. En als mijn verblijf er bijna op zit, geeft ze me een volledig onderhoud. Zo ben ik zeker dat ik er niet slechter uitzie bij mij vertrek dan bij mijn aankomst. Wanneer ik mensen zeg dat ik 25 jaar ben, geloven ze me niet. Dat is echt verbazingwekkend als je weet hoe ik leef. Ik kom minstens twee keer per jaar Ibiza. En ik begin te feesten vanaf het moment dat ik uit het vliegtuig stap en ik stop niet tot ik er terug op stap. Dat betekent twee weken veel drinken en weinig slapen."

Rimpels
"Maar wanneer ik thuis ben, ga ik ook elk weekend uit. Meestal breng ik zondag in mijn bed door. Ik merk dat mijn levensstijl echt zijn tol begint te eisen op mijn uiterlijk. Ik krijg rimpels onder mijn ogen en tussen mijn wenkbrauwen. Er zijn zoveel mooie mensen op Ibiza en ik wil er hier altijd goed uitzien. Het maakt niet of ik me vanbinnen slecht voel, dankzij Botox zie ik er altijd goed uit aan de buitenkant", vertelt Laura. (ep)
 
Ik heb daar geen last van, ik blijf een lekker ding, en een paar rimpels erbij zijn ook sexy.

:D
 
Nog geen last van, en als het er is zal er ook geen botox aan te pas komen ;)
 
Nee, en ik ben er al bijna 35 :p
 
Ach ja de verdoete koppen van de party-gangers. Die zullen over een jaar of 10 wel zelfmoord plegen omdat ze die kop niet meer kunnen aanzien.
 
Nog nooit van gedaan, gezien of gehoord.
 
haha botox op die leeftijd?! fail
 
:/ botox :/
 
Ja, ik ben nu ook 'n 20'er dus mag eindelijk aan de botox!!!!!
 
Mijn recept:

Ten eerste gooi je de alcohol er geheel uit en de frisdranken ook.

Met een pakje sos of E (geen combi!) of een buisje G ga je er lekker op uit.

Tussen het snuiven, spacen door drink je enkel veel water en sinasappelsap. En, als het voor handen is, wat fruit.

Max 1 sigaret per half uur, door je mond inhaleren, via je neus uitblazen. (Anders komt je huig dicht te zitten. Tabak daar droog je daar nl nog steeds uit)

Bij thuiskomst, eerst flink wat water drinken, daarna veel sinasappelsap, een volkoren broodje + 1 liter magere kwark. Douchen met 25 graden, flink je neus uitspoelen en onder een laken of gewoon zonder iets gaan pitten.
 
Je kan zoveel recepten verzinnen als je wil, de verrotting gaat van binnenuit als je iedere week naar de tyfus gaat. Al die mummies van krap 30 zijn op zich wel grappig maar of ze nog lachen als ze boven de 40 zijn valt te bezien.
 
Ik doe alle dagen Herbalife Aloe Vera dagcrème aan mijn gezicht en daar behaal ik zeer positieve resultaten mee. Weerhoudt rimpels, maakt de huid zacht, droogt lichtjes uit voor talg...

En dat is meer of genoeg.
 
Je kan zoveel recepten verzinnen als je wil, de verrotting gaat van binnenuit als je iedere week naar de tyfus gaat. Al die mummies van krap 30 zijn op zich wel grappig maar of ze nog lachen als ze boven de 40 zijn valt te bezien.

Ach ja, je kunt ook niet verwachten dat deze slag mensen de balans vind om op een bescheiden hoeveelheid mics een wonderlijke nacht te hebben.
 
Trouwens ik weet waar ik moet stoppen en wanneer mijn lichaam de nodige rust nodig heeft, en op gebied van uitgaan en dergelijke weet ik mijn grenzen te kennen en ken mijn verantwoordelijkheid en dat is al heel wat.

Maar tegenwoordig: drank, harddrugs, weed, bakken in de zon, weinig sport...

Heb dat niet nodig voor mijn lichaam, hetgeen ik nodig heb is water (vocht) en de nodige gezonde voedingsstoffen, en ik amuseer mij ook altijd. Maar dan niet in de mate van diegene onder hevige invloed die dan uiteindelijk ook denken dat ze ipv op een dansvloer te staan op een vliegveld staan ofzo.
 
Wanneer men het lichaam terug laat herstellen is er niets aan de hand.
Elke week je lichaam zwaar toxeren eist zijn tol.
 
ik ben niet zo'n extreme uitgaans/zuiptype, dus ik val buiten de boot denk ik? :p
 
lol, die gast op die foto mag zn zwembroek wel s optrekken, de :sd:
 
Back
Naar boven