XXL Nutrition

Verdikkingsmiddelen en Conserveringsmiddelen?

  • Topic starter DAMH
  • Startdatum
  • Reacties 3
  • Weergaven 1K
  • Volgers 0

Bezoekers in dit topic

DAMH

Novice
15 jaar lid
Lid geworden
11 feb 2003
Berichten
14
Waardering
0
Zie kopje ;)

Ik lees weleens de etiketten van voedingsmiddelen en dan lees je dat daar een hele meuk inzit, echter staat er dan ook weleens bij dat er bv 0 gr vet in zit ... mijn vraag is nou hoe goed is die onatuurlijke troep in eten voor je is?

kbedoel zeg je liever desnoods eet ik iets met wat vet erin ipv dat er dat soort dingen inzitten?
 
Huh??? Wat heeft een conserveringsmiddel of een verdikkingsmiddel nou met vet te maken???
 
het ligt er maar aan wat voor verdikkingsmiddel.. pijnboompit meel wordt veel gebruikt als verdikkingsmiddel en is natuurlijk.
Veel E nummers die je op verpakkingen staan zijn natuurlijke zaken. Niet allemaal, maar toch....
Dat valt uit te zoeken.
1. dus niet alles is onnatuurlijk wat erin gestopt wordt als verdikker emulgator anti-oxidant (vaak vit. C).
2. Ik eet zelf niet veel van dat soort producten. Brood maak ik zelf verder veel rijst, vlees, groenten.
 
Originally posted by ErEf

1. dus niet alles is onnatuurlijk wat erin gestopt wordt als verdikker emulgator anti-oxidant (vaak vit. C).

En als stabilisator E.
 
Back
Naar boven