MuscleMeat

Verenigde Staten (3 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Gelukkig kijk ik uit voor jullie.

6o342e.jpg
 
Gepubliceerd op 8 okt. 2016

Shiiiiit, ze zijn echt knettergek daar. :roflol:
 
Laatst bewerkt:
Hillary for prison 2016

 
dit is al even erg als dat bericht van enkele maanden geleden dat er in sommige nieuwe smart-tv's een verborgen camera en microfoon zou zitten.

privacy behoort sowieso tot de verleden tijd, ze willen alles van iedereen weten en niemand verzet er zich blijkbaar tegen. trieste evolutie.

er is geen ontsnappen aan :suicide:
 
Facebookers verdienen het.
 
ze willen alles van iedereen weten en niemand verzet er zich blijkbaar tegen. trieste evolutie.

Uiteraard niet, zo lang de ingebakken behoefte tot 'over-exposure' bestaat bij de grootste groep mensen, houd je dit inderdaad niet tegen....... :rolleyes:
 
Het zou eigenlijk aangepakt moeten worden dat een kandidaat en mogelijk toekomstig first lady, van dezelfde partij als de zittende president, tijdens verkiezingen gebruik mogen maken van airforce1 en dergelijke op kosten van de belastingbetalers.
 

Donald Trump heeft een van zijn trouwe supporters uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het laatste verkiezingsdebat: Malik Obama. Jawel, de halfbroer van president Barack Obama.

De wél in Kenia geboren Obama verklaarde eerder tegenover Amerikaanse media dat Trump "Amerika weer groots kan maken", bericht Sky News.

In een interview met de New York Post bewierookte Malik de Republikeinse presidentskandidaat, die volgens hem "uit het hart" spreekt. De 58-jarige Democraat, die afwisselend in Kenia en de Verenigde Staten woont, verklaarde tegenover de krant dat hij zich tegenwoordig meer aangetrokken voelt tot de Republikeinen. Zijn voornaamste reden daarvoor is hun positie rondom het homohuwelijk, aldus de man die in 2011 met zijn derde (tiener)bruid in het huwelijk trad.

:roflol:

 
Laatst bewerkt:
Facebook: De natte droom van voormalige Stasi–medewerkers
 
Facebook: De natte droom van voormalige Stasi–medewerkers
En marketing & promotie medewerkers. Je kan op van alles selecteren als je voldoende centen inbrengt, echt crazy wat daar mogelijk is. Zelfde eigenlijk als bij Google, als je het goed doet (bv. spellen/ ads e.d.) krijg je een uitnodiging om langs te komen bij ze. Gek op deals maken daar.
 
Hoe laat moet The Donald het weer tegen dat mens opnemen?? 03.00 uur Nl'se tijd?
 
Laatst bewerkt:
Ik dacht van wel.
 
Back
Naar boven