MuscleMeat

Verrukkelijke BB hamburgers - adon1s style

Bezoekers in dit topic

Phenochef

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
11 nov 2007
Berichten
9.447
Karma
263
Lengte
1m84
Massa
107kg
Vetpercentage
20%
Ik maak een burger op deze manier :

-gehakt : 250 g kalfs/rundsgehakt , 1/3 ui , koriander , look , peper en zout , broodkruim , eidooier
-brood : pistolet
-extra : spek , kaas en spiegelei

broodje opensnijden , sla opleggen en tomaat , de gebakken burger , kaas erop , gebakken spek én het spiegelei . Ketchup erop en dichtplakken .
 
OP
A

Anoniem8600

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
14 okt 2004
Berichten
7.785
Karma
499
Lengte
1m76
Massa
101kg
Vetpercentage
11%
ik heb ze trouwens in de koekepan gedaan, heb niks om te grillen. hij was wel vrij vet nog dus ik denk toch dat ik een grillpan ofzo nodig heb?

Dat denk ik ook ;) Er loopt namelijk best flink wat vet uit..

@pheno: Wel iets vettere variant die van jou :D
 

Phenochef

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
11 nov 2007
Berichten
9.447
Karma
263
Lengte
1m84
Massa
107kg
Vetpercentage
20%
Hmmmm vet . Hmmm .
 

Boscus

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
9 jan 2008
Berichten
535
Karma
27
Lengte
1m73
Massa
83kg
Vetpercentage
15%
Zonder de eierdooier, spek en kaas is dit nog goed te doen qua vet.


... mja dan ist ni hetzelfde he.
 

gallius

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 mei 2005
Berichten
5.028
Karma
68
Lengte
1m88
Massa
101kg
ik neem gewoon een biefstuk en draai die door de maler, doe er wat uitjes bij in en wat peterselie, wat kruiden, samendrukken en je hebt een hamburger.
Je kan wat experimenteren door er stukjes paardefilet doorheen te doen oid
 
Naar boven