MuscleMeat

Vertering voedsel

Bezoekers in dit topic

KoosNaamloos

Novice
Lid geworden
26 sep 2018
Berichten
4
Waardering
0
Lengte
1m80
Massa
75kg
Vetpercentage
15%
Ik heb een vraagje m.b.t. de vertering/opname van mijn kwark.
Ik zet meestal mijn kwark twee uur voor consumptie buiten de koelkast, zodat hij wat warmer wordt.
Vervolgens kan ik de bak van 500 gram binnen een paar minuten opeten, zonder te kauwen o.i.d. omdat het wat warmer is.
Nu zeggen mensen om mij heen dat je, doordat je niet kauwt en zo snel eet, je de kwark minder goed opneemt. Dit heeft schijnbaar te maken met enzymen etc die je aanmaakt als je kauwt en omdat je zo snel zo veel eiwitten binnen krijgt kun je dat niet allemaal tegelijk opnemen.

Klopt dit?
Of kan ik gewoon die 45g protein binnen een paar minuten naar binnen werken en rustig gaan slapen?
 
Laat je nix wijsmaken en eet gewoon je kwark
 
je word niet dik van bak kwark man eet die bak kwark gewoon leeg :o heb je gelijk je eiwitten binnen
 
Het is al vloeibaar dus hoeveel effect denk je dat kauwen heeft?
 
Back
Naar boven