1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis

Vervolg Opleiding

Discussie in 'Fitness Algemeen' gestart door Mr_Ritmeijer, 26 nov 2017. 1. Mr_Ritmeijer

  Mr_Ritmeijer Novice Topic Starter

  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Lengte:
  1m85
  Massa:
  79kg
  Vetpercentage:
  10%  Beste lezer,

  Sinds begin vorig jaar ben ik al zoekende naar wat voor opleiding ik wil doen en heb toen besloten een tussen jaar na mijn HAVO te nemen.
  Vanwege ik uiteindelijk toch niet niets in mijn tussen jaar wou gaan doen heb ik besloten direct mijn FitVak A te gaan halen en ben daarna begonnen met FitVak B.
  Tijdens mijn stage/werk uren merk ik dat ik het enorm naar me zin heb in dit vak gebied. Veel klanten zijn tevreden over mijn begeleiding en blij met hun resultaten. Ik haal veel voldoening uit het werk en weet vrij zeker dat ik in dit vak gebied door wil gaan.
  Toch zit ik te zoeken naar opleidingen die goed in deze richting aansluiten. Vanwege dat ik nog zo jong ben en een diploma hebben toch altijd wel mooi is meegenomen zou ik graag hier wat advies krijgen.
  Ben al naar de open dagen van fysiotherapie, voeding en diëtetiek en sportkunde geweest maar heb toch moeite met het vinden van een opleiding die het best bij mij zal passen.
  Dus bij deze hebben jullie nog ideeën of suggesties waar ik nog niet aan gedacht heb!


  Alvast bedankt!
   
 2. Scarface17

  Scarface17 Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  2.530
  Leuk Bevonden:
  870
  Geslacht:
  Man
  En wat waren de voor- en nadelen van de genoemde opleidingen? Misschien een economische opleiding voor als je voor jezelf gaat beginnen of het uiteindelijk toch niets wordt in de fitnessbranche.
   
 3. Tentstok

  Tentstok Cool Novice

  Berichten:
  73
  Leuk Bevonden:
  25
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m89
  Massa:
  101kg
  Vetpercentage:
  14%
  Heb je ook gekeken naar bijvoorbeeld sportmanagement? Ik weet niet of dat je ligt.

  Voeding en diëtetiek is een leuke opleiding, maar een grote kans dat je in een klas komt vol met quinoakutjes, en ik weet niet of je daar gedurende vier jaar gelukkig van wordt???

  Ik studeer trouwens Food & Business. Bij mijn opleiding leer je van alles over voeding met een stuk ondernemen/marketing erbij. In het derde jaar kunnen we ervoor kiezen om te specialiseren in productontwikkeling, kwaliteitsmanagement of business/marketing.
   
 4. fitbro

  fitbro Cool Novice

  Berichten:
  41
  Leuk Bevonden:
  7
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m83
  Massa:
  83kg
  Vetpercentage:
  9%
  Als je vrijwel zeker weet dat je in de fitness branche door wilt, zou ik je aanraden om fysiotherapie te studeren.

  Ik werk zelf als personal trainer(ZZP) en weet uit ervaring dat fysio/PT hybrids erg in trek zijn. Mensen vinden het enorm fijn om te trainen bij iemand met de anatomische kennis zoals een fysiotherapeut heeft.
   

Deel Deze Pagina