AndroidHealthClinic

'Video-opname is wel van Bin Laden'

Bezoekers in dit topic

Guest

Gargantuan Beast
15 jaar lid
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.745
Waardering
3
WASHINGTON - De stem op een nieuwe al-Qaeda video-opname die een van de kapers van 11 september prijst, is wel van de voortvluchtige terroristenleider Osama bin Laden. Dat heeft een functionaris van de Amerikaanse inlichtingendienst dinsdag laten weten.

[foto]http://www.nu.nl/img.db/799939+s(120!x120!)[/foto]De authenticiteit van de band kon eerder op de dag niet worden bevestigd.

Terrorist

De Saudische terrorist looft zijn landgenoot Waleed al-Shehri. Hij was een van de kapers die met American Airlines vlucht 11 crashte in de noordelijke toren van het World Trade Center, dinsdag precies zes jaar geleden.

De opname was de tweede die in een week tijd op internet was geplaatst met een boodschap van Osama bin Laden. Eind vorige week verscheen de eerste video van de terroristenleider sinds drie jaar.

Hij zei daarin onder meer dat de Verenigde Staten ondanks hun militaire en economische macht 'kwetsbaar' zijn.

Bron
 
ik wist het :D
 
Wat als we van in het begin nog nooit de echte stem gehoord hebben van Osama?
 
Er word toch continue beweerd dat Meneer Osama achter de aanslagen zat van 11 september? Als dat dan zo is waarom staat hij dan niet op de FBI lijst voor aanslagen van 11 september?


Most Wanted Terrorist - Usama Bin Laden

nergens 11 september te vinden.
 
Er word toch continue beweerd dat Meneer Osama achter de aanslagen zat van 11 september? Als dat dan zo is waarom staat hij dan niet op de FBI lijst voor aanslagen van 11 september?


Most Wanted Terrorist - Usama Bin Laden

nergens 11 september te vinden.
Omdat men nooit voldoende heeft kunnen bewijzen dat dat zo is. Hij staat wel op andere lijsten van most wanted, zoals aanslagen op ambasssades.

Denk je niet dat als men zou liegen, men hem ook op de lijst zou zetten om geen argwaan te wekken? De FBI kan echter niet zomaar zonder bewijzen mensen op die lijst zetten. En aangezien hij de vuile werkjes heeft laten opknappen door andere terroristen is het heel moeilijk om te bewijzen dat hij erachter zat, ook al gaat men er wel vanuit.
 
WASHINGTON - De stem op een nieuwe al-Qaeda video-opname die een van de kapers van 11 september prijst, is wel van de voortvluchtige terroristenleider Osama bin Laden. Dat heeft een functionaris van de Amerikaanse inlichtingendienst dinsdag laten weten



Nu hebben we nog geen uitsluitsel of de tape nu authentiek is.....
 
ik las ergens dat zn baard wel echt was maar de video niet. het zal allemaal wel..
 
Back
Naar boven