Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Zoiets, maar ik kap er ook een kruidnagel bij.Gewoon vlees in de pot. Beetje bloem erover. (niet het vlees kleuren, dan wordt het taai imo)Omroeren en gelijk de ui erbij. Omroeren en het biertje erbij. Dan onderzetten in runderbouillon.
Kruiden erbij en de boterham erop. Klaar! Heb je er graag een zoete toets aan, beetje bruine suiker of inderdaad Luikse siroop erbij.
Westmalle of RochefortOnlangs nog met triple karmeliet gemaakt. Smaakte prima.
Peperkoek en appelstroop doe ik ook altijd. Heerlijk!Beetje peperkoek en appelstroop erbij maakt het echt limburgs. En super lekker!
vp: 23%Rundsvlees of varkenswangetjes (aanrader) (1kg) goed aanstoven in goeie melkerij boter lekker bruin bakken samen met een ajoin of 2 en goed peper en zout op kieperen, Trappist er over (rochefort 8 of chimay blauw heb ik zelf het liefst) en aanlengen met Rund bouillon dat vlees net onder staat, dan kruidenbuiltje toevoegen ( laurier, kruidnagel, thijm, rozemarijn). Een uur of 3-4 laten sudderen op een laag vuur (1/3 capaciteit van je stoof), mocht het te droog worden beetje bouillon toevoegen. Om af te werken, eetlepel mosterd er door mengen (op het einde anders wordt alles fucking bitter). Saus indikken met beurre manié.
Frietje erbij en een goeie drets mayonaise and you're good to go!
not so macro friendly
vp: 23%
jk