- Lid geworden
- 7 okt 2002
- Berichten
- 22.009
- Waardering
- 3.621
Zoals de meesten van jullie weten is caseine een fosfoglycoproteïne die bij een pH <5 vlokt. Vandaar dat het als een "traag" eiwit bestempeld word, omdat het in de maag vlokt en daardoor langzamer de maag verlaat.
Nu heb ik ens zitten kijken, en de enige onderzoeken die ik kan vinden zijn gedaan met "gewone" caseine.
Mijn vraag is:
weet iemand of er ook onderzoeken zijn gedaan met voorverteerde eiwitten, zoals gebruikt in de meeste proteinesupplementen.
Ik kan me indenken dat een voorbewerkt eiwit toch anders reageerd als een onbewerkt eiwit
Nu heb ik ens zitten kijken, en de enige onderzoeken die ik kan vinden zijn gedaan met "gewone" caseine.
Mijn vraag is:
weet iemand of er ook onderzoeken zijn gedaan met voorverteerde eiwitten, zoals gebruikt in de meeste proteinesupplementen.
Ik kan me indenken dat een voorbewerkt eiwit toch anders reageerd als een onbewerkt eiwit