- Lid geworden
- 21 jan 2007
- Berichten
- 160
- Waardering
- 1
Maar welk merk tonijn is het nou?
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
top! En dat het goor is boeit me geen reet. Alsof pure olijfolie lekker is hehe
ik bak ze gewoon. Wel met een deksel op de pan, zodat het een soort van gaar stoomt.
hoi kale, ik wou graag nog even terugkomen op je voedingsschema omdat ik binnekort weer in de (erg cleane) bulk wil gaan. Het viel me ten eerste op dat je wel errug weinig kcals neemt voor iemand van jou gewicht, hoeveel heb je eigenlijk genomen als activiteitsfactor? (en hoeveel dagen train je dan per week?)
De reden dat ik niet veel cals neem, is omdat ik een zittend beroep heb. Heb vaak genoeg schema's gehad waar ik op 4000 tot zelfs 6000kcals at. Werd er beresterk van en de kilo's vlogen omhoog. Maar het meeste van die kilo's is een hoop vocht en vet. Vergeet ook niet dat ik 27 ben en mijn stofwisseling steeds trager word. Wil er nu gewoon het hele jaar door goed uitzien en mijn vet% niet te hoog op laten lopen en echt puur voor kwaliteitsmassa gaan. Ik kijk niet naar activiteits factoren (dit klopt IMO niet, want je stofwisseling helpt de activiteitsfactor weer om zeep ). Het is een goede richtlijn, maar je kunt het het beste op gevoel doen.
Ik train op het moment 4 keer KT en 2-3 keer cardio.
verder over de inhoud van je schema... ik zou m bijna identiek willen houden (met wat lagere waardes dan, ik ben namelijk maar zo'n 68 kg met dezelfde lengte) maar brinta door havermout vervangen (reden dat je brinta neemt? meeste BB-ers zitten toch aan de havermout dacht ik).
De brinta in de ochtend heb ik op het moment vervangen tot 2 volkoren boterhammen (toasts) en 1 banaan. De banaan is om het leverglycogeen in de ochtend aan te vullen. Moet zeggen dat het mij goed bevalt tot nu toe. Havermout nam ik eerst ook, maar aangezien ik het liever koud met water wegtik en dus niet de havermout wil koken/verwarmen ivm tijd/afkoelen, is brinta een betere oplossingen, omdat dat koud beter verteerd.
verder zie ik dat je 3 ei-eiwitten en 1 heel ei neemt per dag, waarom niet gewoon 2 hele eieren?
Omdat het mijn kcals weer omhoog laat schieten. Bevalt me prima zo en krijg overall genoeg vetten binnen. Ik heb tijden gehad dat ik 8 hele eieren naar binnen propte op een dag. Dus ik doe het niet met de reden dat het slecht voor je cholesterol is ofzo (tegendeel is waar).
de vital cracotte is denk ik omdat je geen brood in je schema wilt mbt vocht vasthouden? kan geen andere reden bedenken
Vond het erg lekker in de cut, dus heb het er gewoon ingehouden En brood houd idd wat meer vocht vast. Cracottes minder.
en tot slot, is die ananas vers of uit blik?
Uit blik, maar wel op eigen sap. Verse ananas is uiteraard beter, maar heb geen zin om zo'n ding schoon te maken en daarbij moet je een verse ananas meteen opeten, anders word deze bruin. En een verse ananas per dag is gewoon teveel
ook zat ik zelf meer te denken aan zo'n 300-400gr kipfilet en dan de panga filet weglaten ofzo.
Prima!
zou graag je mening weten!
ik bak ze gewoon. Wel met een deksel op de pan, zodat het een soort van gaar stoomt.