- Lid geworden
- 11 aug 2005
- Berichten
- 46
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m83
Hierbij mijn cutschema, gemaakt d.m.v. een excelsheet van iemand hier op het board..., wat vinden jullie hiervan?
Streef calorieen = 2803
Feitelijk calorieen = 2799
Streef e/k/v/= 40%/40%/20%
Feitelijk e/k/v/= 39%/38%/23%
9:30 uur Maaltijd 1 – Ontbijt:
Een bord brinta
1 sinaasappel
250gr. kipfilet
13: 00 uur Maaltijd 2 – Lunch:
4 volkoren broodjes met 8 plakjes schouderham (4 per 2 sneetjes)
1 ei
1 grote beker halfvolle melk
<O</O
15: 30 uur Maaltijd 3 – Tussendoortje:
2 volkoren broodjes met 3 plakjes schouderham<O</O
18:00 uur Maaltijd 4 – Diner:<O</O
300gr. kipfilet
250gr. aardappelen
200gr. broccoli
1 grote beker halfvolle melk<O</O
21:00 uur Maaltijd 5 – Tussendoortje:<O</O
Een bord brinta
250gr. kipfilet
23:00 uur Maaltijd 6 – Eindstreep:<O</O
1 appel
Streef calorieen = 2803
Feitelijk calorieen = 2799
Streef e/k/v/= 40%/40%/20%
Feitelijk e/k/v/= 39%/38%/23%
9:30 uur Maaltijd 1 – Ontbijt:
Een bord brinta
1 sinaasappel
250gr. kipfilet
13: 00 uur Maaltijd 2 – Lunch:
4 volkoren broodjes met 8 plakjes schouderham (4 per 2 sneetjes)
1 ei
1 grote beker halfvolle melk
<O</O
15: 30 uur Maaltijd 3 – Tussendoortje:
2 volkoren broodjes met 3 plakjes schouderham<O</O
18:00 uur Maaltijd 4 – Diner:<O</O
300gr. kipfilet
250gr. aardappelen
200gr. broccoli
1 grote beker halfvolle melk<O</O
21:00 uur Maaltijd 5 – Tussendoortje:<O</O
Een bord brinta
250gr. kipfilet
23:00 uur Maaltijd 6 – Eindstreep:<O</O
1 appel
Laatst bewerkt: